HUOMENNA ITALIAAN

18 heinäkuun, 2018

Ohh tämä helleviikko on ollut ihana ja muuta tässä lämmön pehmentämässä päässä ei tällä hetkellä oikein liikukaan. Viime päivinä on tullut loikoiltua rannoilla ja lisäksi ollaan joka ilta käyty vielä myöhään uimassa ja näin tehdään varmaan tänäänkin. Jengiä on ollut rannalla superpaljon vielä siinä yhdeksän jälkeenkin ja se on tuntunut jotenkin ihan maagiselta. ♥

Huomenna me suuntaamme nauttimaan lämmöstä vielä vähän etelämmäs, kun lähdemme viikoksi Italiaan. Ollaan pari päivää ensin Venetsiassa ja sieltä lähdemme autolla seikkailemaan sekä koluamaan muitakin kaupunkeja. Ajatuksissa olisi piipahtaa myös Kroatian sekä Sloveniankin puolella, mutta mitään tarkkoja suunnitelmia ei olla tehty. Tarkoitus on mennä paikan päällä fiiliksen mukaan ja ajoreitiltä poikkeaminen on erittäin sallittua ja jopa suotavaa!

Tässä olisi asukuvat eiliseltä illalta

mekko BYPIAS // vyös Lindex // sandaalit H&M // aurinkolasit Karl Lagerfeld 

Ihanaa kesäpäivää kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply