VENETSIAN TYHJILLÄ KADUILLA

23 heinäkuun, 2018

Saatiin päihimme ensimmäisenä iltana Venetsiassa, että mitä jos laitettaisi herätyskello soimaan jo aikaisin seuraavana aamuna ja suunnattaisi auringonnousun aikaan aamukävelylle. Ajatus Venetsian tyhjistä kaduista sekä aamun rauhallisesta tunnelmasta tuntui ihanalta ja päätettiin toteuttaa tämä idea. Myöhästyttiin lopulta auringonnoususta hieman, mutta ulos päästyämme kaduilla oli vielä hämärän utuinen tunnelma. Reippaimmat kaupunkilaiset valmistautuivat kaupoissaan jo tulevaan työpäivään ja kanaaleja pitkin lipui hiljakseen veneitä. Vastaan tuli muutama koiranulkoiluttaja ja kaupunki näyttäytyi meille ihan eri tavalla verrattuna päivällä vallitsevaan tungokseen. Tätä pitäisi ehdottomasti tehdä useammin eri matkakohteissa, sillä se on jotenkin älyttömän mielenkiintoista sekä kutkuttavaa seurailla, kun kaupunki pikkuhiljaa heräilee eloon ja uuteen päivään. Itselle tulee siitä jotenkin tosi vahvasti lomafiilis, kun ymmärtää paikallisten valmistautuessa päivään, ettei itsellä tule todennäköisesti olemaan kiire tänään minnekään. Hotellille takaisin päästyämme jouduimme odottamaan aamupalan alkua vielä tovin ja simahdettiin molemmat vielä reiluksi tunniksi unille.

mekko Zara // sandaalit Timberland

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Suvi 26 heinäkuun, 2018 at 8:04 pm

    Mistä on tuo ihana mekko? 😍

    • Reply Janni 27 heinäkuun, 2018 at 12:58 am

      Zarasta! 🙂

    Leave a Reply