ARKI KOITTI TÄNÄÄN

30 heinäkuun, 2018

Kuukauden kestänyt autuas kesäloma on nyt takana. Tänään aamulla tuli lähdettyä töihin hieman haikein mielin, eivätkä silmät oikein meinanneet pysyä auki aikaisen aamuherätyksen jäljiltä ottaen vielä huomioon, että koko viikonloppu oli tullut juhlittua Kotkan meripäivillä – huhhuh. Loppujen lopuksi selvisin päivästä kuitenkin kunnialla ja päivä hurahti toimistolla nopeasti kartoittaessa kaikkia kesän aikana tauolla olleita hommia. Suunnittelin koko päivän, että ottaisin töiden jälkeen kotiin päästyäni kunnon päikkärit, mutta sen sijaan päädyinkin lähtemään lenkille tuonne aurinkoon. Varmasti erittäin hyvä ratkaisu ja paras lohdutus tässä loman loppuessa onkin se, että kesä sentään jatkuu ja siitä pääsee nautiskelemaan toimistoaikojen ulkopuolella. Eikä siellä töissäkään mitenkään kamalaa ollut, vaikka vapaudesta luopuminen aina vähän loman jälkeen kirpaiseekin!

Blogikin on kesän ajan päivittynyt aika verkkaisella tahdilla, vaikka en mitenkään tietoisesti ollut suunnitellut ottavani blogilomaa. Sattumalta mielessä on vain ollut muita asioita ja on ollut ihanaa nauttia suurimman osan ajasta ilman kameran läsnäoloa. Jotenkin on muutenkin tullut elettyä hetkessä eikä ole toisaalta ollut oikein mitään sanottavaakaan. Eiköhän tämäkin lähde tästä taas omalla painollaan rullaamaan, kun arki muutenkin pikkuhiljaa käynnistyy kunnolla. Arkeen paluun ohella suunnitelmissa on kuitenkin vielä paljon kivaa kesätekemistä festareista mökkireissuihin!

Kuvissa palataan hetkeksi vielä Venetsian upeisiin maisemiin. Vietettiin Italian reissumme viimeiset pari päivää 40km matkan päässä Venetsiasta sijaitsevassa Jesolossa, joka on sellainen Italialaisten rantalomakohde. Viimeisenä reissupäivänä päätettiin vielä ajaa illaksi Venetsiaan ja se oli ehdottomasti hyvä päätös. Yöllä saimme vielä ihailla kauniisti valaistua Venetsiaa vesibussin kyydistä ja se oli ihana päätös koko reissulle!

Onko siellä muita, jotka ovat tänään palanneet kesälomilta sorvin äärelle? Isosti tsemppiä ja toivottavasti saitte lomillanne rentoutua kunnolla!!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply