VANHAT KUNNON FARKKUSHORTSIT

1 elokuun, 2018

Farkkushortsit ovat varmasti yksi kaikkien aikojen käytetyimmistä vaatekappaleistani. Omistin niitä jossain vaiheessa varmaan yli kaksikymmentä paria ja niissä tuli kuljettua aina kesän ympäri. Suosikkejani ovat jo varmaan kymmenen vuoden ajan olleet vanhoista kunnon Leviksistä leikatut shortsit ja niitä on tullut hamstrattua aina ulkomailta second hand liikkeistä. Joskus vuosia takaperin shortsikauteni ei päättynyt edes talven tullessa, vaan silloin shortsien alle sujautettiin sukkahousut ja näin shortseissa kuljettiin pakkasellakin… silloin se näytti mielestäni siistiltä, mutta nykyään tuo kyllä suoraan sanoen hieman huvittaa. Aikansa kutakin! Nyt viime aikoina farkkushortsit ovat olleet huomattavasti vähemmällä käytöllä ja siihen on kaksi syytä: vaihtelun halu ja se, että jotenkin salakavalasti vanhat shortsit ovat yksi toisensa jälkeen jääneet itselleni vähän pieniksi, eikä uusia kivoja ole oikein tahtonut löytyä. Aionkin ottaa itselleni leikkimieliseksi haasteeksi mahtua ensi kesänä muutamiin sellaisiin shortseihin, jotka tällä hetkellä kiristävät juuri ja juuri sen verran liikaa, etteivät ne yksinkertaisesti vaan tunnu hyvältä. Saas nähdä, miten käy – no pressure!

Kuvissa näkyvät shortsit ovat oikeastaan ainoat käyttökelpoiset vintage Levikseni tällä hetkellä ja ne ovat löytyneet muistaakseni Bangkokista jostain second hand -kaupasta. Voisivatpa nämä shortsikelit jatkua ikuisesti – illallakin lämpötilat vetelevät vielä hellelukemissa – IHANAA!

toppi Bershka // shortsit Levi’s // sandaalit Timberland // takki Gina Tricot

 

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply