KOTI JUURI SELLAISENA KUIN SE ON

4 elokuun, 2018

Viime päivinä silmieni eteen on osunut useapiakin Julian heittämästä haasteesta inspiroituneita ”Koti juuri sellaisena kuin se on” -postauksia. Ideana siis esitellä koti aidosti sen hetkisessä tilassa laittamatta tikkuakaan ristiin sen suhteen, että siivoaisi tai järjestelisi paikkoja ennen kuvien ottamista. Tämä oli mielestäni superhauska idea ja ihanaa, että niin moni on tarttunut tähän. Itselleni tämä tuli aika karmeaan saumaan sen suhteen, että meidän asunto on tällä hetkellä oikeasti aika huonossa jamassa (:-D), mutta lopulta päätin sitten kuitenkin toteuttaa haasteen itsekin. Kodin siivous ei ole näillä helteillä ja loppuloman reissujen ansiosta todellakaan ollut prioriteettilistani kärjessä ja sen kyllä todellakin huomaa. Parhaita paloja ovat ehkä nuo meripäivien reissukassin purkupuuhissa vaatehuoneen lattialle unohtuneet bissepullot sekä Italian matkasta asti osittain purkamattomat matkalaukut (hoidin homman heti näiden kuvien ottamisen jälkeen!!) – hups.

Tätä postausta varten ei pöyhitty sohvatyynyjä, pyyhitty murusia keittiön tasoilta tai edes pedattu sänkyä. Tässä siis meidän koti (ja jääkaapin sisältö!!) tämän hetkisessä aidossa tilassaan:

Vaatehuone todella on kuin pommin jäljiltä, sillä koko kesä on ollut yhtä tavaroiden pakkaamista ja purkamista!

Joku on tehnyt ruokapöydän ääressä paperihommia kansioista päätellen ja yksi tuoli on jossain omilla teillään.

Pakko myöntää, että meillä ei pedata sänkyä todellakaan joka päivä. Lähdetään molemmat aamulla niin kiireellä, että se tuppaa usein unohtumaan!

Nuo vessan peilin hammastahnaroiskeet voisi pyyhkiä pois pikimmiten!

Tässä siis todellakin kaunistelematonta materiaalia meidän kotoa tällä kertaa. Rehellisesti voin sanoa, että normaalitilanteessa meillä on yleisesti paikat aika paljon paremmassa kunnossa, mutta aika ajoin näinkin. Ja tässä postauksessahan oli tarkoitus julkaista nimenomaan reaaliaikainen tilanne. Voisi vaikka huomenna sunnuntaina viettää siivouspäivää (ellen keksi jotain parempaa tekemistä…).

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Larre 5 elokuun, 2018 at 12:13 pm

  Kaunis sisustus näkyy silti läpi, ihana koti! 🙂

  • Reply Janni 6 elokuun, 2018 at 7:38 pm

   Ihana kuulla 🙂 Kiitoksia!

 • Reply Ohikulkija. 6 elokuun, 2018 at 12:44 pm

  Hei mistä nuo vaatehuoneen seinärekit ovat ?

  • Reply Janni 6 elokuun, 2018 at 7:38 pm

   Ikeasta! 🙂

 • Reply Mimmi 6 elokuun, 2018 at 12:55 pm

  Oikein siisti koti noinkin, näyttäisipä omakin edes tuolta niin olisin onnellinen! 😀 😀

  • Reply Janni 6 elokuun, 2018 at 7:38 pm

   No myönnän kyllä, että tilanne voisi olla paljon kaoottisempikin vielä! 😀 Ja toki ihmisillä on erilaisia siisteyskäsityksiä 🙂 Nyt vaan siivoamaan, JOS omat sotkut häiritsee!

  Leave a Reply