INSPIRAATIOTA LOPPUKESÄN FESTAREILLE

6 elokuun, 2018

Aika siistiä, että vaikka kesä on jo pitkällä ja omat duunitkin ovat jo alkaneet, niin festarikesä on vielä omalta osaltani edessäpäin. Tämän viikon päätteeksi suunnataan nimittäin Flowhun ja heti seuraavalla viikolla Blockfesteille. Nämä kaksi tulevaa viikonloppua kuuluvat ehdottomasti kesän odotetuimpiin ja pieni innostus alkaakin jo heti näin alkuviikosta puskea pintaan. Duunipaikkani sijaitsee suoraan Suvilahtea vastapäätä ja Flown rakenteiden nousua on ollut kiva fiilistellä jo viime viikosta lähtien. Lämpimät hellesäätkin taitavat palata juuri sopivasti viikonlopuksi ja se helpottaa huomattavasti ainakin omia pukeutumispohdintojani!

Festaripukeutumisessa itselleni iskee vuodesta toiseen melko samanlaiset klassikkoelementit; bootseja, kukkamekkoja, denimkangasta, pitsiä, hapsuja, nahkaa ja erilaisia päähineitä. Jos viikonlopun helle-ennusteet pitävät paikkansa, niin veikkaan vahvasti, että päälle päätyy joku ihanan ilmava kesämekko ja maiharit – simple as that. Joku kiva kampaus kyllä houkuttelisi, mutta olen itse niin käsi hiusten kanssa, että se taitaa jäädä haaveeksi – ellen sitten saa jonkun taitavamman kaverin hiusteni kimppuun!

Keräilin Pinterestistä kasaan inspiraatiota festariviikonloppujen varalle. Kuinka moni on tulossa Flowhun??

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply