YELLOW

8 elokuun, 2018

Silmäni ovat jo useamman kuukauden ajan nauliintuneet pukeutumisen osalta kaikkeen mahdolliseen keltaiseen. Vaatekaappi on vähän huomaamatta täyttynyt kesän aikana useammilla keltaisilla vaatekappaleilla sekä asusteilla. Yksi parhaista löydöistä on ehdottomasti ollut tämä kuvissa näkyvä toukokuisella Tokion reissullamme mukaan tarttunut mekko. Sitä on varsinkin alkukesän aikana tullut käytettyä monen monta kertaa (helteille tuo on nimittäin liian kuuma) ja tykkään superpaljon sen monikäyttöisyydestä. Sitä voi siis käyttää joko mekkona tai alas asti avautuvien nappien ansiosta myös ”kimonona”. Kyseinen vaatekappale ei ole tainnut täällä blogissa vilahtaa kuin jossain yhdessä postauksessa, mutta se on varmaankin ollut kesän käytetyimpiä vaatteitani!

mekko Tokiosta // laukku Other Stories // kengät Adidas // aurnkolasit Karl Lagerfeld

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annie 10 elokuun, 2018 at 12:34 pm

    Tykkään näistä kuvista tosi paljon. Sinun asusi ja tuo ympäristö <3

    • Reply Janni 11 elokuun, 2018 at 8:12 pm

      Iso kiiitos!! 🙂 Porvoossa on kyllä paljon kivoja kuvausympäristöjä!

    Leave a Reply