FLOW PERJANTAI

12 elokuun, 2018

Ensimmäinen päivä Flowssa takana – eilen lauantaina oli välipäivä ja tänään mennään taas! Perjantai-ilta hujahti ohi nopeasti ja tein sen klassisen festarivirheen, että stressasin ihan liikaa siitä, että missä kaikki kaverit menivät ja yritin pitää jengiä kasassa. Siitä ei ikinä seuraa kuin turhaa stressiä ja pitäisi aina vain ottaa se asenne, että menee minne itseä huvittaa ja hengaa milloin missäkin seurassa. Porukan pitäminen kasassa harvemmin onnistuu ja festari-ilta menee nopeasti ohi olemalla koko ajan kiinni puhelimessa kavereiden koordinaatteja tiedustellen. Tästä huolimatta hauskaakin oli ja nämä kameran muistikortilta poimitut kuvat sen viimeistään todistavat. Tälle päivälle olen kuitenkin tehnyt lupauksen olla stressaamatta mistään, nautiskella tunnelmasta, käydä fiilistelemässä keikkoja ja syödä hyvin. Toivottavasti tuo epävakainen sää muuttuisi pian parempaan suuntaan!

Kuvituksena perjantain asua ja muuta fiilistelyä!

toppi Stradivarius // hame Cubus // kengät Dr.Martens House of Brandon // laukku DKNY

Hyvää viimeistä Flow-päivää kaikille, joilla suunnitelmana vielä tänään suunnata festareille!

Kuvat minusta: Sara Vanninen

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lii L 13 elokuun, 2018 at 12:53 pm

    Tuo hame on aivan ihastuttava ja istuu sinulle tosi hyvin!!

    • Reply Janni 13 elokuun, 2018 at 7:02 pm

      Kiiitos! Tykkään sitä itsekin hurjasti! 🙂

    Leave a Reply