FLOW SUNNUNTAI

13 elokuun, 2018

takki Zara // mekko Monki // kengät Dr. Martens House of brandon // aurinkolasit Gucci

Toinen Flow -päivä sujui paaaljon perjantaita rauhallisemmissa fiiliksissä. Lunastin edellisessä postauksessa mainitsemani lupauksen ja koko päivä meni vain ottaessa iisisti. Fiilisteltiin keikkoja, syötiin hyvin, jorattiin backyardilla ja hengailtiin. Sunnuntain parhaan keikan veti tottakai pääesiintyjä Kendrick Lamar, jonka showta olin itsekin odottanut kaikista eniten. Hyvissä ajoin ennen keikkaa oli päälavan edusta pakkautunut jo niin täyteen, ettei meinattu enää sekaan mahtua huolimatta siitä, että olimme itsekin luulleet olevamme ajoissa. Päästiin kuin päästiinkin lopulta tunkeutumaan melko hyville mestoille ja keikkahan oli ihan tajuton, kuten osasimme odottaakin – alusta loppuun hullua tykitystä ja yleisö oli ihan loistavasti mukana koko keikan ajan. Toinen suosikkini sunnuntailta oli ehdottomasti jenkkiläinen hip hop -kollektiivi Brockhampton! Kyseinen bändi oli minulle jonkeenkin tuttu jo ennestään, mutta sunnuntain jälkeen minusta tuli fani. En ole varmasti ikinä nähnyt samanlaista energiaa millään keikalla ja meininki teki vaikutuksen jo keikan ensi metreillä – huhhuh. Yleisö otettiin messiin erittäin taidokkaasti ja jengi pomppi mukana aivan hikipäässä koko tunnin mittaisen keikan ajan – kylmikset meni iholla monta kertaa!

Meitsin sunnuntain asu sopi aika täydellisesti yhteen näiden Flow:n somisteiden kanssa

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Itsellä viikko lähti sattuneesta syystä tänään vähän tahmeasti liikkeelle, mutta eiköhän tästä nousta vielä. Tänä viikonloppuna edessä onkin sitten BLOCKFEST – woooop!

Kuvat: Sara Vanninen

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nina 14 elokuun, 2018 at 6:28 am

  Täydellinen asu!! <3

  • Reply Janni 14 elokuun, 2018 at 9:25 am

   Kiiitti!!<3

 • Reply Niina 14 elokuun, 2018 at 6:46 am

  Hei ihana asu!saanko kysyä minkä malliset nuo dr.martensit on? 🙂

  • Reply Janni 14 elokuun, 2018 at 9:25 am

   Kiiitos! 🙂 Pascalit on nuo!

 • Reply Linda 17 elokuun, 2018 at 4:58 pm

  Hei, mistä takki on? Ihana 😍

  • Reply Janni 18 elokuun, 2018 at 10:57 am

   Zarasta 😊

  Leave a Reply