BLOCKFEST -VIIKONLOPPU TAMPEREELLA

19 elokuun, 2018

Blockfest -viikonloppu takanapäin! Täytyy rehellisyyden nimissä myöntää, että perjantaina matkaan lähtiessämme olin melko rankan ja stressaavan viikon jälkeen hieman epäileväinen siitä, että miten tulisin selviämään tästä kesän viimeisestä festariviikonlopusta. Olin nukkunut koko viikon ihan todella huonosti ja festaroinnin sijaan rauhallinen kotiviikonloppu olisi houkutellut mielessäni paljon enemmän. Nyt jälkeenpäin ajateltuna mennyt viikonloppu Tampereella auttoi ihan täydellisesti stressaantuneeseen olotilaani, sillä sain tuuletettua päätä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki inhottavat stressaavat ajatukset kaikkosivat nimittäin päästäni jo heti perjantai-iltana ja siitä saan kyllä kiittää ihania seuralaisiani ♥  Samalla jengillä on tullut vietettyä Blockeja jo useamman vuoden ajan ja hauskempaa festariseuraa olisi kyllä mahdotonta etsiä. Mikä parasta, niin fiilis on edelleen todella rentoutunut ja toivon, että stressaantunut mieli jäikin Tampereelle ihan pysyvästi!

Blockfest on toiminut jo useamman vuoden itselleni jonkinlaisena kesän päätöksenä ja kyseistä festarit vaan kuuluvat olennaisena osana elokuuhun.  Blockfesteihin liittyy ihan tajuton määrä toinen toistaan hauskempia muistoja vuosien varsilta ja tänä vuonnakin syntyi taas kasa uusia inside-läppiä, jolle tullaan naurmaan vatsat kippurassa vielä monet kerrat. Nyt on kuitenkin aika kiittää Blockfestejä sekä maailman parasta festariseuraa ja suunnata katse kunnolla kohti arkea. Pakko myöntää, että odotan ensi viikonloppua aika innolla, sillä suunnitelmissa ei ole oikein mitään sen kummempaa. Voisi vaikka viettää kunnon freshin hyvinvointiviikonlopun, sillä se jos jokin tulisi tarpeeseen!

  Päästiin tänään lähtemään Tampereelta jo hyvissä ajoin aamupäivällä ja kotiin paluun jälkeen on tullut vain keräiltyä voimaa huomenna alkavaan uuteen viikkon. Tuntuu, että Flown ja Blockien jälkeen joku pieni detox -kuuri olisi ihan paikallaan, sillä muutaman viimeisen viikonlopun roskaruoka/alkoholi -dieetti alkaa jo vähän tuntua kropassa. No mutta välillä pitää ottaa rennosti ja nyt tässä on koko syksy aikaa saada taas hommat normaaleille raiteilleen!

Kuvat: Sara Vanninen

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply