PARAS SYNTTÄRILAHJA

21 elokuun, 2018

Meikäläinen juhli lauantaina 29-vuotissynttäreitä – 30 lähestyy siis kovaa kyytiä, mutta vielä on vuosi armonaikaa. Enpä kyllä usko, että se elämä siitä tulee muuttumaan, vaikka vähän kyllä hirvittää, kun aika tuntuu kuluvan koko ajan vain nopeammin. Kai se vain on fakta, että mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä nopeammin aikakin tuntuu kuluvan. Itse en toivoisi vuosien kiirivän enää yhtään nykyistä nopeammin, mutta eipä minulla taida olla siihen paljoa sananvaltaa. Silti olen kuitenkin sitä mieltä, että tietyillä elämänmuutoksilla ihminen pystyy itse tähän kaavaan jollain tapaa vaikuttamaan. Tuntuu nimittäin siltä, että mitä enemmän päivät muistuttavat toisiaan, niin sitä nopeammin aikakin kuluu. Oman elämän sisältöönhän jokainen pystyy kuitenkin vaikuttamaan ja tätä olenkin miettinyt viime aikoina tosi paljon – ehkäpä sitä voisi itsekin tehdä muutoksia omassa elämässään!

Joonas kyseli viikonloppuna synttärilahjatoiveistani ja ensin sanoin, että en tarvitse mitään. Lopulta laitoin kuitenkin viestiä perään ja pyysin, että hän voisi joku päivä tällä viikolla tehdä ruoaksi vanhoja kunnon jauhelihapullia kermakastikkeen, perunamuusin ja suolakurkkusiivujen kera. Pyyntö hyväksyttiin ja tänään tämän ”juhlallisen” aterian aika koitti. En muista milloin olisi viimeksi tullut syötyä tuollaista kunnon kotiruokaa ja ai hemmetti miten hyvältä se maistuikaan – NAMM!

Postauksen kuvat eivät liity synttäreihin millään tavalla, mutta niissä näkyy eilisen asu. Olen varmasti maininnut monta kertaa ennenkin, mutta tämä on ehdottomasti oma suosikkivuodenaikani pukeutumisen suhteen – paljailla säärillä tarkenee, mutta yläosaan voi jo lisätä kerroksia!

bleiseri Nelly // t-paita Cubus // shortsit Pull&Bear // kengät SPM // laukku Other Stories // aurinkolasit Gucci

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply