TÄYDELLINEN YHDISTELMÄ

23 elokuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Olin tässä parin huonon kesän jälkeen jo kerennyt unohtaa tämän fiiliksen, kun saa pitkään jatkuneen kuumuuden jälkeen ensimmäisiä kertoja vetää neuletta päälle. Jo ainakin reilun parin kuukauden ajan on nimittäin tullut pukeuduttua lyhyisiin lahkeisiin sekä hihoihin ja vaikka se onkin ollut I-H-A-N-A-A, niin vaihtelu virkistää.  Tein itseasiassa kesän alennusmyynneistäkin pari tosi kivaa neulelöytöä ja senkin takia on ollut ihanaa saada ne vihdoin käyttöön. Tätä edeltävinä vuosina tällaista ei ole Suomessa tarvinnut paljoa miettiä, kun kesävaatteiden kausi on jäänyt melkein olemattomiin. Tämä kesä on kyllä ollut ihan mahtava!

Kuvissa näkyvä vihreä neule on itseasiassa yksi kesän aikana tehdyistä löydöistä. Sävy sopii mielestäni täydellisesti yhteen kesän päivettämän ihon sekä noiden Daniel Wellingtonin ruusukultaisten kellon sekä rannekorun kanssa. Kyseisen merkin kellot ovat minulle jo vuosien ajalta tuttuja, mutta nyt valikoimaan on tullut myös noita ihanan minimalistisia rannekoruja hopeisena sekä ruusukultaisina. Ne matchaavat superkivasti kellojen kanssa yhteen ja sopivat pelkistetyn tyylikkään linjan ansiosta melkeinpä mihin hetkeen tahansa.

Daniel Wellingtonilla on tällä hetkellä meneillään Moments of Summer -kampanja, jossa kellon ostaja saa rannekorun puoleen hintaan. Sain itse valita tämän kampanjan yhteydessä itselleni sopivan setin ja päädyin tuohon ruusukultaiseen mustalla taululla varustettuun kelloon ja sen kaveriksi valitsin tietenkin myös ruusukultaisen rannekorun. Ne osoittautuivat juuri niin täydelliseksi pariksi kuin olin ajatellutkin!

neule Cubus // hame H&M // kengät Vagabond // kello ja rannekoru Daniel Wellington

Nyt saatte Daniel Wellingtonin koko nettikaupan valikoimasta -15% alennuksen koodilla JANNIDW. Koodi on voimassa 23.9. asti ja sen voi yhdistää myös aikaisemmin mainitsemaani Moments of Summer -rannekorukampanjaan. Pääsette tsekkaamaan valikoimaa ja tutustumaan muun muassa noihin uusiin rannekoruihin täällä!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply