UNINEN VIIKONLOPPU

26 elokuun, 2018

Tänä viikonloppuna on tullut nukuttua ihan ennätysmäärät. Ilmeisesti loppuviikon työmatka Tukholmassa onnistui puristamaan minusta viimeisetkin mehut ja viikonloppu on sen vuoksi mennyt hyvin pitkälti akkuja lataillen. Olen siis ihan tosissaan nukkunut molempina viime öinä yli kahdentoista tunnin yöunet ja siltikin olisin voinut vain jatkaa nukkumista. Oli siis onni, ettei mulla ollut tälle viikolle yhtä eilistä duunihommaa enempää suunnitelmia. On tehnyt varmasti ihan äärimmäisen hyvää parin melko rankan viikon sekä loppukesän festareiden ym.. ottaa tähän väliin tällaiset rauhalliset vapaat, joita selvästi kroppakin tarvitsi. Toivottavasti tämä rennosti ottaminen huomenna palkitaan ja pääsen energisenä aloittamaan uuden viikon!

Tänään käytiin iltapäivällä Porvoon vanhassa kaupungissa haukkaamassa vähän happea ja istuskelemassa kahvilla. Postrésin kauralatte on muuten BEST!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply