ÄRSYTTÄVÄÄ VIHJAILUA

29 elokuun, 2018

Ai vitsit miten ihanaa on, kun nämä kesäisen lämpimät säät näyttävät vaan jatkuvan. Onhan ulkona toki jo vähän sellainen syksyisen kolea tuntu, mutta lämpöasteet kuitenkin päivisin vielä yli 20c – IHANAA! Jatkuisipa tämä meininki vaan mahdollisimman pitkään ja seuraava siirtymä voisi sitten olla se kaunis ruska-aika. Mulla on tällä hetkellä jotenkin tosi vahva fiilis tulevasta syksystä ja siihen vaikuttaa varmasti isosti se, että itselläni on aika suuria muutoksia luvassa tässä ihan piakkoin. Tulen varmasti avaamaan juttuja täällä blogissakin vähän myöhemmin, mutta ihan vielä ei ole sen aika. Tiedän, että tällainen vihjailu on tosi ärsyttävää, mutta jotenkin vaikea kirjoittaa yhtään mitään, kun tällä hetkellä koko mielen tuntuvat valtaavan nuo muutoksen tuulet. Kyseessä ei ole mitään maata mullistavaa, mutta isoja asioita ja päätöksiä minulle henkilökohtaisesti!

takki Levi’s // hame H&M // kengät Timberland (saatu) // aurinkolasit Gucci

 

– Janni

4 Comments

 • Reply Hille 1 syyskuun, 2018 at 9:24 pm

  Vauva? 🙂

  • Reply Janni 2 syyskuun, 2018 at 1:20 pm

   Not 🙂

 • Reply riiri 9 syyskuun, 2018 at 11:29 pm

  Alat yrittäjäksi? 🙂

  • Reply Janni 11 syyskuun, 2018 at 9:56 am

   Mä olen itseasiassa ollut yrittäjä jo vuodesta 2014, vaikka olenkin sen lisäksi myös työsuhteessa 🙂 Mut oot oikeilla jäljillä!

  Leave a Reply