KOTI KUNTOON SYKSYKSI

4 syyskuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Syksy tuo aina tullessaan valtavan inspiraation kotiin panostamisen suhteen, eikä tämä vuosi tee poikkeusta sääntöön. Kai sitä alkaa jo jotenkin alitajuntaisesti varautumaan tulossa olevaan pimeään kauteen, jolloin kotona tulee oltua paljon enemmän kuin esimerkiksi kesäaikaan. Kodista haluaa tällöin tehdä niin kotoisan sekä viihtyisän, että pimeän ajan yli selviäisi mahdollisimman mukavasti. Kyse ei välttämättä aina ole isoista muutoksista ja pienilläkin asioilla saa jo ihmeitä aikaan!

Itse olen jo näin alkusyksystä aloittanut juuri niiden pienien muutoksien tekemisen päivittämällä uusia julisteita meillä jo olemassa oleviin kehyksiin. Lisäksi tuli hommattua muutamia uusia kehyksiäkin, jotta makuuhuoneen seinälle saatiin myös hieman eloa. Tuossa päätyseinällä oli aikaisemmin pelkkä sängynpääty, mutta nyt seinää koristaa viisi erilaista taulua, jotka ovat kaikki Deseniolta peräisin.

Nuo reunoilla olevat kasvitaulut vaihtoivat vain paikkaa makuuhuoneen seinältä toiselle, mutta kolme pienempää julistetta on uusia. Halusin valita sängyn yläpuolelle rauhallisia kuvia ja voin kertoa, että valinta oli äärimmäisen vaikea. Lopulta päädyin tuohon sumuiseen vuorimaisemaan (Fog Mountain), höyhenkuvaan (Dream) sekä sumuiseen metsämaisemaan (Forest). Lopulta olen näihin valintoihin todella tyytyväinen ja ne luovat makuuhuoneeseen juuri sitä rauhallista tunnelmaa, josta haaveilinkin!

Lisäksi tilasin makuuhuoneen lyhyimmälle seinän pätkälle tuollaisen vintage -julisteen, jonka kiinnitin seinään niin ikään Deseniolta tilatulla julistelistalta, jossa on kätevä magneettimekanismi. Nuo julistelistat ovat mielestäni tosi kivaa vaihtelua peruskehyksiin ja sopivat ainakin noihin vintage -julisteisiin superhyvin!

Olohuoneen tauluseinäkin sai pari uutta julistetta, jotka sulautuivat tosi kivasti yhteen jo olemassa olleiden kanssa. Uusina tulokkaina oikean ylärivin kädet (Watercolor Hands) ja vasemman alarivin palmu (Vintage print collection NO4).

Uskon vahvasti, että en ole yksin tämän syksyisen sisustusinspiraationi kanssa. Siellä on varmasti muitakin, jotka jo odottelevat pimeneviä syksyisiä iltoja, kun saa hyvällä omalla tunnolla kyyhöttää sohvannurkassa ja tunnelmoida kynttilänvalossa. Jos teitä kiinnostaa kodin syyspäivitys esimerkiksi uusien Desenion taulujen muodossa, niin mulla olisi teille tarjolla lisäinspistä alennuskoodin muodossa:

Koodilla “JANNI25” saat 25% alennusta julisteista* 4.-6.9. välillä

*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita

Desenion valikoimaan pääsette tutustumaan TÄÄLLÄ!

 

– Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jennul 4 syyskuun, 2018 at 11:31 pm

  Aina jaksan ihastella teidän kotia❤️

  • Reply Janni 5 syyskuun, 2018 at 1:34 pm

   Ihanaa kuulla 🙂 Kiitos!

 • Reply xd 6 syyskuun, 2018 at 9:39 pm

  Niin kaunis koti, meillä on selvästi täysin sama sisustusmaku 😀 Yritin etsiä tuota samaa julistelistaa jossa tuo vintagekasvitaulu on, mutta en löytänyt Desenion sivuilta, siellä sen ilmeisesti kuitenkin pitäisi olla? Jos sulla olis suora linkki siihen, niin olisin erittäin kiitollinen 🙂

 • Reply Ulrika 11 syyskuun, 2018 at 1:03 pm

  Jeti on niin ihana! Olisi kiva kuulla hänen kuulumisia postauksen muodossa taas 😍

  • Reply Janni 12 syyskuun, 2018 at 4:41 pm

   No se on kyllä maailman ihanin! <3 Ehdottomasti voisin toteuttaa postauksen Jetistä. Onko ideoita, että miten sen voisi muotoilla? 🙂

   • Reply Ulrika 13 syyskuun, 2018 at 6:49 pm

    No itseä kiinnostaa kaikenlaiset jutut koirista ❤ hassut tavat, luonne ja esim ruokavalio? Jään odottelemaan!

    • Reply Janni 14 syyskuun, 2018 at 5:08 pm

     Kiitos!! 🙂 Lähtee toteutukseen!

  Leave a Reply