PÄÄNVAIVAA SYYSPUKEUTUMISESTA

7 syyskuun, 2018

Syyspukeutuminen on aiheuttanut viime päivänä päänvaivaa. Säät ovat olleet suhteellisen lämpimiä, mutta silti syksy tuntuu ja ilmassa. Paksut neuleet tuntuvat olevan vielä liikaa, mutta ei tuolla enää ihan kesävaatteissakaan viitsisi viiletellä. Jotenkin pukeutumisen kannalta tosi haastava vaihe menossa ja melkein joka aamu olen tuskaillut vaatehuoneessa valintojen suhteen. Loppujen lopuksi päälle on melkein päivittäin päätynyt suurimmaksi osaksi jotain tosi mielikuvituksetonta, basic -juttuja ja kokomusta on ollut helppoutensa ansiosta suosiossa.

Olen selannut Pinterestiä päivittäin viime aikoina pukeutumisinpiksen toivossa ja onhan sieltä jotain jäänyt käteen:

Tällä hetkellä kiinnostaisi: rennot housupuvut, ruutukuosi ja liehuavat hameet yhdistettynä syksyisempiin elementteihin. Omaksi yllätyksekseni olen viime aikoina tykästynyt pukeutumisessa myös ruskean sävyihin, joita olen tähän asti aina pyrkinyt välttelemään. Niin se mieli muuttuu jälleen kerran!

Onko syyspukeutuminen tuntunut muiden mielestä haastavalta viime aikoina?

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annie 7 syyskuun, 2018 at 6:00 pm

    Vähän sama täällä! Esim. ballerinat alkavat tuntua jo vähän turhan kesäisiltä, mutta nilkkurit tuntuvat olevan vielä vähän too much. Eikä lenkkareita voi ihan joka tilanteessa heittää jalkaan. Mulle ainakin tuo haasteita myös se että aamuisin on niin viileää, mutta päivällä aurinko lämmittää ja meinaa läkähtyä! Liikun kävellen, niin ei mitään hirveää toppavarustusta viitsi aamullakaan laittaa, kun muuten niitä joutuu iltapäivällä roudailemaan käsivarrella tai laukussa kotiin päin.

    • Reply Janni 9 syyskuun, 2018 at 11:18 am

      Kuulosti erittäin tutulta! Aamulla kun vetään neuleen päälleen kotona ja sitten lähtee kesken duunipäivän käymään jossain, niin palaa hiestä märkänä työpaikalle takaisin 😀 Vaikka onhan nämä aika ”first world problems” 🙂

    Leave a Reply