SYYSKUUN AURINKOA

9 syyskuun, 2018

Eilinen syyskuinen päivä tuli vietettyä kuin keskikesällä konsanaan. Jo aamuinen lenkki koiran kanssa taittui shortseissa ja t-paidassa ja aurinko porotti siniseltä taivaalta. Lauantaille kaavaillut suunnitelmat peruuntuivat aika viime hetkellä ja minulla oli yhtäkkiä koko päivä vailla ohjelmaa. Söin rauhassa aamupalan samalla Modern Familya telkkarista vilkuillen ja sen jälkeen siirryin pihalle tuosta uskomattoman kesäisestä säästä nautiskelemaan. Shortsit ja t-paita vaihtuivat aika nopeasti bikineiksi ja aurinkotuolissa tuli makailtua parin tunnin verran äänikirjaa kuunnellen. Aloitin vihdoin monien suositteleman Voittamisen anatomia -nimisen kirjan ja sen parissa olisi kyllä voinut loikoilla pidempäänkin.

Joonaksen päästyä töistä käväisimme nautiskelemassa terassipäivällisen El Patio -nimisessä ravintolassa täällä Porvoossa. Ei olla käyty kyseisessä ravintolassa kuin kerran aikaisemmin ja siitäkin on jo vuosia, eikä silloin vielä edes asuttu täällä. Tilasimme alkupaloiksi valkosipulileipää sekä mustekalanrenkaita aiolin kera ja pääruoiksi savulohisalaatit – NAM. Kaikki oli ihan äärimmäisen hyvää ja ravintola pääsi heti meidän suosikkien listalle Porvoossa. Sympaattinen ja kotoisa sisäpihan terassikin oli äärimmäisen viihtyisä!

Tässä rento asu eiliseltä

neule Cubus // mekko Italiasta // kengät Timberland (saatu) // aurinkolasit Gucci

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nina 10 syyskuun, 2018 at 6:49 am

    Ihana neule ja muutenkin kiva asu! onko neule kuinka vanha?

    • Reply Janni 11 syyskuun, 2018 at 9:55 am

      Kesäalesta ostettu, joten tuskin enää valikoimassa, mutta ehkä jotain samantyylistä löytyy 🙂 Ja kiitos!<3

    Leave a Reply