AAMUTREENI NYRKKEILYSALISSA

13 syyskuun, 2018

Eilinen keskiviikkoaamu tuli aloitettua normaaliaenergisemmissä ja hauskemmissa tunnelmissa. Kokoonnuttiin nimittäin isolla porukalla Konalan Savate Clubille, sillä luvassa oli nyrkkeilytreenit Eva Wahlströmin kanssa. Vastaavanlainen tapahtuma järjestettiin Björn Borgin toimesta itseasiassa jo viime keväänäkin ja suuren suosion vuoksi myös syksyn tapahtuma noudatti samaa nyrkkeilyaiheista teemaa. Siinä missä viime kerralla keskityttiin enemmän tekniikkaan sekä treenattiin hieman rauhallisemmalla tempolla, niin eilen päästiin mäiskimään oikein kunnolla ja sykkeet olivat ylhäällä koko hauskan treenisession ajan. Björn Borgin syksyn pääkampanja on saanut inspiraationsa juurikin liikunnan ilosta, endorfiinihumalasta ja kovan suorituksen tuomasta hyvästä olosta – näistä kaikista pääsimme nauttimaan eilen oikein todenteolla!

Paikalla oli mahtava porukka erilaisia tyyppejä ja koko tapahtuman ajan ilmassa väreili positiivinen energia sekä iloinen meininki. Kaikki laittoivat itsensä kunnolla likoon ja heittäytyivät treeniin täysillä. Nauru raikasi salissa ja eikai sitä oikein muuta voi tosin odottaakaan, jos treenien vetäjänä toimi aina yhtä valovoimainen Eva Wahlström. Täytyy sanoa, että Eva on ehdottomasti yksi rempseimmistä ja aidoimmista ihmisistä, joihin olen päässyt tutustumaan. Olen tosiaan päässyt viimeisen reilun vuoden aikana töiden kautta tutustumaan Evaan hieman paremmin ja hänen kanssaan työskentely on ehdottomasti yksi antoisimmista ”projekteista” – huikea tyyppi – ei voi muuta sanoa!

Vedimme tosiaan reilun tunnin mittaisen treenin, johon sisältyi monenlaisia harjoituksia joko parin kanssa tai yksin. Lopuksi rohkeimmat saivat haastaa Evan kehässä leikkimieliseen otteluun 😀 Itse pysyttelin kehästä kaukana, mutta moni kävi yrittämässä ja hauskaa näytti olevan, vaikka tyypit saivatkin vähän neniinsä!

Kiitos eilisestä aamusta kaikille mukana olleille! ♥

Kuvat: Vesa Koivunen

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply