VIIKONLOPUN KOMMELLUKSIA

16 syyskuun, 2018

Viikonloppu on ollut niin täynnä kaikkia pieniä vastoinkäymisiä, etten osaa sanoa, että pitäisikö itkeä vain nauraa.  Onneksi mistään vakavammasta ei ole kyse, joten kai sitä pitäisi huumorilla vain ottaa nämä kommellukset. Harmittavin juttu varmasti on koiramme Jetin vatsavaivat, joiden ansiosta ollaan ravattu varmaan sata kertaa ulkona viikonlopun aikana. Tuollaisella kostealla syyssäällähän se tarkoittaa myös melkoista pesurumbaa, kun jokaisen ulkoilun jälkeen koiran pitää tulla suihkun kautta sisään. Pikkuinen on onneksi muuten tuntunut voivan tosi hyvin – on ollut energinen ja ruokakin on maistunut, joten en ole ainakaan vielä enempää osannut huolestua. Toivottavasti vaiva menisi nyt pian vaan ohi!

On tässä kuitenkin keretty myös vähän rentoutumaankin ja onpahan ainakin tullut ulkoiltua tuolla raikkaassa syysilmassa. Eilen kävin myös ostamassa itselleni uuden kannettavan ja näiden kaikkien uskollisten PC-vuosien jälkeen ostin itselleni Macbookin. Vähän jännittää, että miten nopeasti totun itselleni uuteen käyttöjärjestelmään, mutta eiköhän se aika nopeasti luonnistu kuitenkin. Ensimmäinen pulma tuli kyllä jo eilen, kun minulle valkeni, ettei uusissa Macbook pro -malleissa ole ollenkaan sisäänrakennettua muistikortinlukijaa. Se on kyllä miinuspuoli, mutta ei auta kuin lähteä ulkoista lukijaa ostamaan, niin saa koneen kunnolla käyttöön!

neule H&M // trikoot Björn Borg // kengät Timberland 

Rentoa sunnuntaita kaikille!

 

– Janni

5 Comments

 • Reply Hille 16 syyskuun, 2018 at 9:40 pm

  Mikäs se jännä juttu oli mikä on tapahtumassa?

  • Reply Janni 16 syyskuun, 2018 at 9:53 pm

   Se selviää kyllä pian 😊

 • Reply Taina 17 syyskuun, 2018 at 1:39 pm

  Hei, eihän Jeti ole syönyt kuivattua kananlihaa? Meidän koirilla molemmilla mahat kuralle kun niitä annettiin. Heitettiin pois ne lihat, kun luettiin, että ulkolaiset voivat aiheuttaa jopa koiran kuoleman.

  • Reply Janni 17 syyskuun, 2018 at 8:07 pm

   Moikka, on itseasiassa syönyt, mutta ollaan kyllä annettu sille niitä aina 😮 Oon kans kuullut viime aikoina, ettei ne olis kovin terveellisiä välttämättä. Oon miettinyt et käytetään noi mitä meillä on nyt ja sit ei enää osteta! Mut kiitos vinkistä <3

   • Reply Taina 22 syyskuun, 2018 at 9:08 am

    Juu, ei meilläkään koirilla heti maha sekaisin mennyt, mutta pikkuhiljaa. Ovat 6kg painavia havannankoiria. Siirryttiin suomalaisiin herkkuihin. Nyt on kaikki taas OK.

  Leave a Reply