TRIKOITA JA HUPPAREITA

17 syyskuun, 2018

Mua vähän huvittaa, kun kirjoittelin jokin aika sitten tänne blogiin syysinspiraatiosta ja puhuin muun muassa ruutukuosista, housupuvuista sekä hameista. Oikeasti päälle on sitten kuitenkin valikoitunut melkein jokaisena aamuna erilaisia treenitrikoita, huppareita ja lenkkareita. Helppous ja mukavuus ovat siis jälleen ottaneet vallan, mutta ei se onneksi ole niin vakavaa. Pukeutumisessa pitääkin mielestäni mennä aina fiiliksen mukaan, eikä siitä pitäisi ottaa stressiä tai miettiä liian vakavasti.

Suurin osa viime aikojen asuista on siis edustanut tätä näissäkin kuvissa näkyvää linjaa

takki Zara // trikoot ja huppari Björn Borg // lenkkarit Adidas

Tuo Zaran keltainen farkkutakki on muuten ehdottomasti ollut yksi parhaista löydöistä pitkään aikaan. Ostin sen siis jo kesäkuussa Sveitsin reissulta ja sitä on tullut käytettyä ihan älyttömän paljon. Se tuo ihanaa vaihtelua meikäläisen normaaliin melko värittömään tyyliin!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply