MÖKILLÄ

23 syyskuun, 2018

Onpa ollut ihana viikonloppu – ensin suunnattiin tyttöjen kanssa perjantaina töistä suoraan mökille yöksi ja nyt olen pikkusiskon luona Turussa. Vaikka mökkireissu olikin melkoinen pikavisiitti, teki vajaa vuorokausi parhaiden ystävien seurassa ihan hemmetin hyvää. Perjantaina pyöriteltiin vietnamilaisia kesärullia viiniä siemaillen, suunniteltiin tulevia yhteisiä reissuja, saunottiin ja uitiin jopa meressäkin useampaan otteeseen. Lauantaiaamuna kokoonnuimme telkkarin äärelle peittojen sekä tyynyjen kera ja katsottiin Sohvaperunoiden edellisen päivän jakso. Aamupalojen jälkeen käytiin mökkimaastossa vielä tutkimusmatkalla sekä kävelylenkillä ennen kuin laitettiin kamat kasaan ja lähdettiin ajelemaan koteihimme päin. Tällaisien reissujen jälkeen kokee joka ikinen kerta valtavaa kiitollisuutta siitä, että saa olla osa tällaista tiivistä ystäväporukkaa, josta osan olen tuntenut jo ala-asteelta saakka.

Mökkeilyn jälkeen kävin kotona vain pyörähtämässä ja lähdin sitten ajamaan kohti Turkua siskon luo. Hän muutti tänne pari kuukautta sitten, enkä ole vielä aikaisemmin kerennyt täällä käymään. Aika on kulunut vain hengaillessa ja eilen illalla käytiin syömässä pitkän kaavan mukaan Kuori Food and Wine -vegeraflassa, joka oli todella jees. Otettiin kuuden ruokalajin maistelumenut, jotka pitivät sisällään suurimmaksi osaksi superherkullisia annoksia. Loppuarvosanaksi annoimme ravintolalle 3,5/5 ja voidaan kyllä suositella tätä paikkaa muillekin. Ihanan kodikas miljöö ja hyvää ruokaa!

Postauksen kuvituksena muutamia kuvia mökkimaisemista

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply