METSÄLENKKIÄ JA TREFFI-ILTAA

6 lokakuun, 2018

Eilen tuli vietettyä kotitoimistopäivää, kun päivälle ei ollut mitään sovittuja menoja tiedossa. Iltapäivällä ajettiin Helsinkiin tsekkaamaan vasta auennut kauppakeskus Redi, kun ei oltu siellä vielä aikaisemmin keretty käydä. Kierrettiin muutamat kaupat, käytiin myöhäisellä lounaalla ja ostamassa viikonlopun ruokatarvikkeet.

Tälle päivälle on suunnitteilla kivaa ohjelmaa, sillä kohta lähdetään Nuuksioon luontopolulle ja illalla luvassa on pitkästä aikaa treffi-ilta. Ollaan menossa syömään Porvoon Sicapelleen ja sen jälkeen ehkä ainakin vielä drinkeille jonnekin. Kiva päästä pitkästä aikaa vähän laittautumaan!

farkkutakki Levi’s // neule Wood Wood // kengät Timberland // pipo Bik Bok // vyölaukku Björn Borg

Kivaa viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hemppe 6 lokakuun, 2018 at 12:23 pm

    Vitsit nää on ihanat kuvat! <3

    • Reply Janni 6 lokakuun, 2018 at 5:01 pm

      Kiiiitos! ❤️

    Leave a Reply