NUUKSION METSISSÄ

7 lokakuun, 2018

Viime viikonloppuna Sipoonkorpi ja eilen Nuuksio. En tiedä mistä tämä oma innostukseni näille luontopoluille on yhtäkkiä herännyt, mutta se on kyllä pelkästään positiivinen asia. Metsässä kävely on jotenkin ihanan rauhoittavaa ja jopa terapeuttista. Metsäretken jälkeen on aina raukea fiilis ja samalla tuntee energiavarastojen täyttyneen. Voihan se olla, että jotenkin alitajuisesti tulee hakeuduttua luontoon rauhoittumaan, kun meneillään on elämänmuutoksia ja niiden mukanaan tuomaa stressiä. Tuntuu hyvältä hengittää raitista ilmaa ja keskittyä hetkeen. Jätin puhelimenkin ihan tarkoituksella kotiin!

Eilen aamupäivällä vedettiin tosiaan ulkoiluvaatteet päälle, pakattiin reppuun kamera sekä pienet eväät ja suunnattiin kohti Nuuksion kansallispuistoa. Olin tsekannut netistä valmiiksi, että noin kahdeksan kilometrin pituinen Korpinkierros voisi olla meille sopiva reitti. Selvitettiin kartasta, että mihin auto kannattaa jättä, jotta pääsee reitille kaikista kätevimmin ja päädytiin parkkeeraamaan auto Siikaniemen pysäköintipaikalle, josta olikin heti opasteet Korpinkierroksen rengasreitille. Kierros oli meille juuri täydellisen pituinen ja meillä meni noin 2,5 tuntia reittiä tarpoessa. Matkan varrella pysähdeltiin tosin tiuhaan tahtiin kuvailemaan ja syötiin eväitäkin kalliolla auringonpaisteessa istuskellen!

Ihana päivä ja tässä iso kasa kuvia Korpinkierroksen varrelta

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

– Janni

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annie 7 lokakuun, 2018 at 3:09 pm

    Ihania kuvia, alkoi tehdä itsekin mieli kunnon metsälenkille 🙂

    • Reply Janni 7 lokakuun, 2018 at 3:16 pm

      Kiitos ja ihanaa kuulla 🙂 Sit ei muuta kuin lenkkiä suunnittelemaan!

    Leave a Reply