15 TIUKKAA KYSYMYSTÄ

10 lokakuun, 2018

Tykkään itse tosi paljon lukea muiden blogeista näitä tällaisia kyselyhommia ja lisäksi minusta on kivaa itsekin vastailla näihin. Tämän viidentoista kysymyksen sarjan bongasin Saralta ja päätin toteuttaa sellaisen itsekin!

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Olen nuorempana hävennyt nimeäni Janni-Amanda niin paljon, että en meinannut ikinä millään kertoa koko nimeäni sitä kysyttäessä. Ja nyt tuli mieleen, että häpesin samoihin aikoihin myös omaa ääntäni sen jälkeen, kun olin kuullut sen videolta. Äiti ihmetteli kerran, että miksi en kiittänyt kaupan kassalla myyjää lähtiessäni ja vastaukseni oli: ”että en kehdannut, kun mulla on niin ruma ääni”. Olin muutenkin kova häpeämään itsessäni mitä älyttömimpiä asioita; hampaitani, kiharia hiuksia, hikoilua, ruskettunutta ihoa ja kaikkea mahdollista, mikä tuntuu tänä päivänä todella typerältä. Nykyään en sitten vastapainoksi häpeile oikein mitään!

Mitkä ovat huonoja puoliasi?

Stressaan monesti ihan turhaan sellaisista asioista, joihin en edes itse pysty vaikuttamaan. Lisäksi odotan välillä ihmisiltä vähän liikoja ja petyn usein, kun odotukseni eivät todellakaan aina toteudu!

Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Olen saanut muilta kiitosta spontaaniudestani sekä rentoudestani monien asioiden kohdalla. Lisäksi olen yleensä sopeutuvainen erilaisiin tilanteisiin ja useimmiten valmis joustamaan. Ja se, että nauran paljon!

Oletko lähiaikoina nolannut itseäsi julkisesti, missä ja miten?

No ihan varmasti, sillä kaikkia pieniä noloja juttuja sattuu itselleni ihan viikottain. Ensimmäisenä tulee mieleen, kun olin säätämässä joitakin viikkoja sitten autoni rengaspaineita huoltoasemalla ja vastassa oli joku uudenlainen laite, jollaista en ollutkaan aikaisemmin käyttänyt. No siinä meni sitten jonkin aikaa pähkäillessä ja loppujen lopuksi valitsin tietenkin kahdesta melko saman näköisestä letkusta sen väärän, jonka ansiosta sain ruiskautettua vedet naamalleni aikamoisella paineella 😀 Älkää edes vaivautuko kysymään lisätietoja tapahtuneesta. En edelleenkään tiedä, että mikä helkkari sen vesiletkun funktio siinä rengaspaineiden mittauslaitteessa on, mutta lupaan, etten koske siihen enää. Ilmanpaineetkin sain sitten lopulta säädettyä, kun huomasin tämän episodin jälkeen, että masiinan käyttöohjeet oli siinä seinällä kissankokoisin kirjaimin. En mä kyllä tästä mitenkään ihan kauheasti nolostunut ja onneksi tapahtumalla ei ollut paljoa yleisöä, mutta naureskelin siinä vain itsekseni!

Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?

Tämä on hankala ja itseasiassa tosi mielenkiintoinen kysymys. En usko, että siihen liittyy ihan hirveästi mitään harhaluuloja, jotka eivät pitäisi ollenkaan oikeasti paikkaansa, mutta ehkä minusta saattaa helposti saada vähän yksipuolisen kuvan somen perusteella. Olen pitkään halunnut tehdä tälle asialle jotain, mutta mihin se raja sitten olisi hyvä vetää? Sitä en ole vielä keksinyt ja siksi pidän aika ison osan persoonaani vielä toistaiseksi somen ulkopuolella. Moni sanoo, ettei ymmärrä/hahmota somessa oman seuraajajoukkonsa suuruutta, mutta kyllä minua vähän mietityttää suoraan sanottuna sekin, että kuinka avoin haluan olla tuhansien ihmisten ”edessä”.

Miten tapasit poikaystäväsi?

Yhteisien tuttujen kautta ja nykyinen mieheni oli itseasiassa silloisen poikaystäväni hyvä kaveri. Siitä seurasi melkoinen teinidraama, mutta se aika oli ehdottomasti läpikäymisen arvoinen, sillä olemme siitä asti olleet mieheni kanssa yhdessä – ihan kohta täyteen tulee kolmetoista vuotta!

Mikä sinusta tulee “isona”?

Tämä onkin ajankohtainen kysymys nyt tässä oman työelämäni muutoksen keskellä. Tällä hetkellä toivon hommien jatkuvan valokuvauksen, sisällöntuotannon ja sosiaalisen median parissa. Se on tämänhetkinen unelmani ja minusta on mahtavaa päästä tekemään töitä laajemmassa mittakaavassa yrittäjänä. Vireillä on jo pari tosi mielenkiintoista projektia, jotka eivät kuitenkaan ole vielä varmistuneita, joten pitäkää peukkuja! Tässä siis tämän hetken ajatukset, mutta eivät missään nimessä varmastikaan lopulliset. Minulla ei ole tapana tehdä mitään monivuotisia suunnitelmia omalle elämälleni, vaan pidän aina aistit ja mielen avoinna uusille mahdollisuuksille. Eikä sitäkään tiedä, vaikka joskus tulisi vielä lähdettyä opiskelemaankin!

Mikä saa sinut nauramaan? 

Mä nauran paljon ja kaikelle. Minut on äärimmäisen helppo saada nauramaan, koska nauran paskimmillekin vitseille 😀 Nauran myös omille vitseilleni, joka on ehkä vähän noloa, mutta en voi sille minkään, kun mulla on yksinkertaisesti niin hauskoja juttuja!

Suurin paheesi?

Cokis Zero ja Sugarfree Redbull!

Oudoin tapasi?

No näitä on varmasti paljon, mutta ei tietenkään juuri nyt tule tässä mieleen. Ainakin sen voisin mainita, että saadessani vastauksen johonkin tärkeään mailiin tai viestiin, en välttämättä uskalla avata sitä heti, koska jännitän niin paljon. Täytyy hengitellä hetken aikaa ja sitten vasta pystyn katsomaan, että odottaako siellä täysi tyrmäys vai jotain positiivista!

Vaihdatko jonkin tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta aina kanavaa?

Ostos-tv nyt ainakin on sellainen!

Mikä on sun lemppari-piirretty Disneyltä? 

En pysty valitsemaan yhtä – lempparit on: Aristokatit, Leijonakuningas, Mulan, Kaunotar ja Hirviö sekä Pocahontas.

Mikä oli lempiartistisi pienenä?

Lempparit vaihtuivat aika tiuhaan tahtiin, mutta Spaissareita tuli fanitettua silloin pienenä ihan täysillä ja olin silloin äärimmäisen vakuuttunut siitä, että Spice Girls tulee olemaan suosikkini ihan koko loppuelämäni!

Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia, johon voittopottiasi tuhlaisit?

No varmasti maksaisin meidän asuntolainan sekä autolainat pois heti ensimmäisenä ja sitten tulisi varmaankin lähdettyä johonkin reissuun.

Jos olisi “pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Apua pitää ihan miettiä, että mitäs kaikkia niitä nyt onkaan. En kyllä haluaisi mihinkään ohjelmaan mukaan, mutta jos joku on pakko valita, niin ehkä voisin jonkun ystäväni kanssa olla olla yksi Sohvaperuna -pari 😀 Vaikka en kyllä tiedä lasketaanko sitä tosi-tv:ksi? Kai se siihen kategoriaan menee!

 

Toivottavasti tekin tykkäätte näitä lukea, sillä ajattelin suostutella myös Joonaksen vastaamaan myös tähän Julian heittämään Totuus tulee poikaystävän -suusta -haasteeseen!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply