EILISEN VIRHEARVIO

12 lokakuun, 2018

Eilinen lämmin sää pääsi yllättämään meikäläisen ihan täysin. Muistan nähneeni jotain uutisointia poikkeuksellisen lämpimästä ilmasta, mutta en ihan ajattelut tuollaisia Suomen kesän normaalia tasoa lähenteleviä lukemia – hah! Aamulla koiran kanssa lenkillä käydessäni maa oli huurteessa ja ilma tuntui kylmältä. Puolenpäivän maissa lähdin sitten ajelemaan kohti Helsinkiä, enkä meinannut uskoa silmiäni, kun auton mittari näytti yli viittätoista astetta. Olisin kääntynyt takaisin kotiin vaatteita vaihtamaan, ellen olisi ollut jo muutenkin vähän suunnitellusta aikataulusta jäljessä. Meinasin läkähtyä kaupungilla tuossa paksussa teddytakissani ja kannoinkin sitä välillä kainalossa, mutta en todellakaan näyttänyt olleen ainoa, joka tällaisen virhearvion oli tehnyt!

takki Monki // neule ja tekonahkahousut H&M // kengät Vagabond // laukku DKNY // hattu Bubbleroom

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Kuvat: Sara Vanninen

Edit: Minä

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply