IHANAT TAKIT SYKSYYN JA TALVEEN

15 lokakuun, 2018

 

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom

Lokakuun puoliväli alkaa yleensä olla sitä aikaa, kun paksumpia takkeja aletaan viimeistään kaivamaan varastojen perukoilta taas käyttöön. Samalla tulee yleensä kartoitettua myös omaa takkikokoelmaa ja mietittyä, että onko tänä vuonna tarvetta mahdollisesti jollekin uudelle takille ja joutaisiko joku vanhoista takeista jo mahdollisesti kiertoon. Kaikki päällysvaatteet ovat itselleni ja varmasti myös monelle muullekin niitä talven tärkeimpiä vaatteita, sillä niistä muodostuu oikeastaan se merkittävin osa asua. Takkikausi kestääkin täällä pohjoisessa niin kauan, että miksikös siihen ei sitten panostaisikin kaikista eniten. Tietenkään unohtamatta lämpimiä asusteita!

Bubbleroomin nettikaupan päällysvaatevalikoima on taas tänä vuonna todella laaja ja takkeja löytyy laidasta laitaan. Tuotteiden kirjosta löytyy ihania pörröisiä vaihtoehtoja, lämpimiä untuvatakkeja ja skarpimpia villakangastakkeja. Tämän kampanjan tiimoilta pääsin valitsemaan Bubbleroomin valikoimasta itselleni muutaman uuden päällysvaatteen syksyn sekä tulevan talven varalle ja alla esittelen omat valintani. Postauksen lopusta löytyy myös alennuskoodi Bubbleroomille!

1. Chiara Fortini Cervina -untuvatakissa on mielestäni tosi kaunis leikkaus. Takki on puolipitkä ja takaa hieman pidempi, jotta peittää myös takapuolen. Tämä tulee varmasti käyttöön niin kaupunkikäytössä kuin varmasti myös talvisilla kävelylenkeillä koiran kanssa. Iso huppu on tämän tyylisessä talvitakissa ehdoton plussa!

2. Chiara Forthin Bologna -tekoturkisliivi kiinnitti myös huomioni heti. Minulla on joskus aikoinaan ollut vastaavanlaisia, mutta ne ovat olleet huomattavasti lyhyempiä versioita. Pitkän mallinsa ansiosta tämä onkin varmasti monin kerroin lämpimämpi ja ihana yhdistää juuri muhkeisiin neuleisiin!

3. Happy Hollyn Harper -takki on juuri sitä, mitä olin osannut jo kaivatakin omaan takkikokoelmaani. Lähes kaikki aikaisemmat takkini ovat nimittäin yksivärisiä ja siksi tämä tuo ihanaa vaihtelua. Takissa on harmaan sävyinen ruutukuosi ja ainakin värinsä puolesta se on helppo yhdistää melkeinpä mihin tahansa. Villakankainen baskeri on myös Bubbleroomilta ja se löytyy täältä!


4. Bubbleroomin Molly -bleiseri sopii hieman paksumman materiaalinsa sekä väljän mallinsa vuoksi päällysvaatteeksi vielä näin syksyn loppupuolellakin. Alle voi helposti sujauttaa lämmintä neuletta ja asu näyttää silti skarpilta. Punainen väri on kiva lisä muuten harmaansävyisessä ruutubleiserissä. Kuvissa näkyvä villakankainen hattu on myös Bubbleroomilta ja se löytyy täältä!

Mikä näistä edellä nähdyistä takeista oli teidän suosikkinne?

Omaksi lemppariksi taisi yltää tuo ensimmäisten kuvien Chiara Forthi -merkin untsikka. Tykästyin tosi kovasti tuohon kyseisen takin malliin!

Koodilla JANNI, saatte nyt 10% alennuksen sekä ilmaiset postikulut Bubbleroomin tuotevalikoimasta!

Bubbleroomin valikoimaan pääsette tutustumaan tarkemmin täällä!

 

– Janni

2 Comments

 • Reply youman 16 lokakuun, 2018 at 11:30 am

  Toi jakku on tosi nätti! Oon niin syksyihminen ku ihminen voi olla ja tää blogi koettelee mun ostolakkoa!

  ps. kauniita kuvia noin yleensä! 🙂

  • Reply Janni 16 lokakuun, 2018 at 5:02 pm

   Voi kiiitos tuhannesti! ❤️ Ja voi ei yleensä aina juuri silloin tulee kaikkia houkutuksia, kun on tehnyt päätöksen ostolakosta! 😀

  Leave a Reply