POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN TYÖPAJA

17 lokakuun, 2018

Onko tämä syksy ja ruska olleet tänä vuonna jotenkin poikkeuksellisen kauniita vai onko minulla vain ollut aikaisempaa enemmän aikaa huomioida ympäröivää luontoa – vai onko kyse molemmista edellä mainituista? Viimeisen parin viikon ajan on tullut ulkoiltua todella paljon ja tuntuu, että haluan ahmia kaiken mahdollisen tästä hetkestä ennen kuin puut pudottavat viimeisetkin lehtensä. Varmaankin viimeistään ensi viikolla tämä väriloisto on muisto vain, mutta onpahan tullut ainakin otettua siitä kaikki irti. Maanantaiaamukin aloitettiin Saran kanssa Helsingin Herttoniemessä luonnon äärellä kuvauksien merkeissä ja se antoi ihan loistavan boostin uuteen viikkoon. Tuolla seuduillahan sitä tuli asusteltuakin ennen tänne Porvooseen muuttoa, enkä näe todellakaan mahdottomana, että palattaisi samoille suunnille vielä jossain vaiheessa!

Eilen tiistaina vietin aamupäivän Pilots Helsingin upeissa tiloissa, kun pääsin osallistumaan Rosa Nenosen positiiviseen psykologiaan pohjautuvaan Mieli menestyksen tiellä -työpajaan. Muutaman tunnin aikana kerkesimme käydä läpi monipuolisesti ihmismieleen liittyviä asioita, oman potentiaalin maksimoimista sekä sitä, miten omaa mielenlaatuaan voisi mahdollisesti kehittää. Todella mielenkiintoinen aamupäivä kaiken kaikkiaan ja jotain uuttakin tuli opittua, vaikka ennen kaikkea tämä työpaja oli hyvä muistutus itselleni monista mielen sopukoihin liittyvistä tasoista, sekä miten niitä tulisi käsitellä. Jatkossa tulee varmasti taas hieman enemmän kiinnitettyä huomiota oman ajatuksen kulkuun ja tutkittua/tulkittua omia reaktioita erilaisissa tilanteissa.  Näin asioihin on sitten mahdollisesti helpompi tarttua ja pyrkiä kehittämään omaa mielenlaatua. Pilots Helsingistä voi lukea lisää täältä, jos joku teistä kiinnostui!

Näissä maanantaiaamuna otetuissa kuvissa on jotenkin todella ihana rauhallinen fiilis. Tuntuu myös hullulta, että tällainenkin paikka löytyy muutaman kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta!

Kuvat minusta: Sara Vanninen

Editointi: Minä

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply