VIININPUNAISET TIMSSIT

20 lokakuun, 2018

Täällä tehdään juuri parhaillaan lähtöä reippaalle aamulenkille. Nyt ihailen vielä maisemaa ikkunasta käsin – ulkona kajastaa superkaunis auringonnousu ja maa on huurteessa. Ilma on varmasti ihana raikas, mutta täytyy varmaan laittaa muihin tämän viikon aamuihin verrattuna paljon enemmän päälle!

Eilen päästiin sen sijaan kuvaamaan täydellisesti auringonlaskun aikaan ja se loi näihin kuviin ihanan pehmeää tunnelmaa sekä lämpimyyttä. Täytyy myöntää, että varsinkin noin illalla tuolla neuleen ja liivin yhdistelmällä joutui kyllä palelemaan ulkona.

Kuvissa näkyy myös mun uudet ehdottomat lempparikengät. Kyseessä on Timberlandin uusi nauhallinen versio London Square -mallista ja tuo viininpunainen väri on superhieno. Kenkien käyttömukavuutta lisää jykevä pohja, joka on samaan aikaan tehty kuitenkin todella kevyeksi. Mulla löytyy myös se nauhaton chelsea -malli näistä ja ne näkyivätkin mm. tässä postauksessa!

neule Lindex // liivi Bubbleroom // housut Only // kengät Timberland (saatu)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply