ULKOILUA, MESSUJA JA SISUSTUSTA

21 lokakuun, 2018

Tämä viikonloppu on pitänyt sisällään jälleen kerran paljon ulkoilua, ystävien näkemistä, kotona rentoutumista, hyvää ruokaa, Ikeareissu ja I love me -messut. Tuo jälkimmäinen tuntuu muuten vallanneen viikonlopun aikana meikäläisen somen ihan totaalisesti ja tuntuu kuin kaikki olisivat olleet kyseisillä messuilla. Itse olen ollut edelliset kolme vuotta I love me -messuilla koko viikonlopun duunissa Björn Borgin pisteellä, mutta tällä kertaa nautiskelin messuista ihan vain vierailijana. Olen aina tykännyt superpaljon tästä tapahtumasta ja moni kutsuukin näitä hyvän mielen messuiksi. Jotenkin tunnelma on tuolla aina ihanan positiivinen ja jengi on aina hyvällä tuulella. Pyörittiin ystäväni kanssa messuilla useamman tunnin ja tehtiin muutamat hyvät löydötkin!

Saatiin viikonloppuna myös vihdoin edistysaskeleita vierashuoneen sisustukseen, kun haimme lauantaina sinne vuodesohvan Ikeasta. Ollaan asuttu tässä asunnossa kohta kolme vuotta, mutta tuo vieras-/työhuone on siitä asti ollut aivan keskeneräinen. Vieläkin hommaa tosin sen suhteen riittää, mutta ainakin se vihdoin edistyy. Lisää säilytystilaa sinne pitäisi vielä saada ja mielellään jonkun umpinaisen ovellisen kaapin muodossa, jotta rumat kansiot ja muut krääsät saadaan piiloon. Step by step!

Energistä ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply