KAIKKI NURKAT KOLUTTU?

24 lokakuun, 2018

Tein reilu viikko sitten Instagramissa pienen gallupin, jossa kyselin seuraajiltani, että millaisia aiheita he toivoisivat blogipostauksiini. Sain ihanan runsaan määrän vastauksia ja luin jokaisen viestin läpi ♥ iso kiitos kaikille vastanneille! Tulosten perusteella sisustusjutut olivat heittämällä kaikista suosituin aihepiiri ja siihen liittyviä postauksia toivottiin paljon. Tämä ei sinänsä tullut mitenkään yllätyksenä, sillä olen jo pidemmän aikaa huomannut, että kotiin ja sisustukseen liittyvät postaukseni ovat kerta toisensa jälkeen herättäneet eniten huomiota niin blogissa kuin Instagramissakin. Kodin sisustaminen on ollut minulle aina todella lähellä sydäntä ja siitä onkin tullut kirjoiteltua blogiinkin ihan sieltä alusta alkaen – välillä useammin ja välillä harvemmin.

Viime aikoina sisustusjutut ovat jääneet taas hieman vähemmälle, sillä tuntuu, että kaikki nurkat on jo koluttu läpi moneen kertaan. Se ei ehkä teistä edes tunnu siltä, mutta itsellä on sellainen fiilis, että kuvat meidän kodista alkavat hieman toistaa itseään ja niinhän se onkin, että mitään isompia sisustushankitoja ei ole viime aikoina tullut tehtyä. Tavaroiden paikkoja ja tekstiilejä vaihtelemalla saa aina helposti hieman päivitettyä kodin ilmettä, mutta siinäkin tulee jossain vaiheessa raja vastaan. Mulla on myös pidempään ollut sellainen fiilis, että olisi kiva jossain kohtaa tehdä muutamia uusia hankintoja, kuten; uusi matto olohuoneeseen, ruokapöydän ympärille erilaiset tuolit sekä uudet sohvapöydät. Kaksi jälkimmäistä ovat olleet hankintalistalla itseasiassa melkein siitä asti, kun muutimme tähän asuntoon aika tasan kolme vuotta sitten – aika rientää!

Älkääkä nyt ymmärtäkö niin, että haluaisin uudistaa kotia sen takia, että saisi taas päivitettyä materiaalia kuvattua blogiin ja jutun juurta sisustuspostauksiin! Ei tietenkään, mutta tottakai nuo uudet jutut nostavat taas omaa inspiraatiotani ja varmasti tekee mieli enemmän taas kuvaillakin. Olen nyt siis katsonut noita edellä mainittuja hankintalistalla olevia juttuja ja löytänytkin jo hyvät vaihtoehdot. Nyt pitäisi vaan tehdä lopulliset päätökset ja laittaa tuotteet tilaukseen. Ja siis ihanaa, että sisustus ja kotijuttuja pyydettiin lisää, sillä ne ovat myös itselleni kaikista mielenkiintoisimpia aihealueita! ♥

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sonja 25 lokakuun, 2018 at 6:32 pm

  Mistä toi vikan kuvan ihana tuoli on?:)

  • Reply Janni 25 lokakuun, 2018 at 7:54 pm

   Se on meidän mökiltä peräisin oleva vanha lepakkotuoli 🙂 Vastaavia varmasti löytyy!

 • Reply Kaisa 2 marraskuun, 2018 at 9:47 am

  Mitkä kehykset teillä on tuossa tauluhyllyssä? 😊 Taitaa olla sopivan kevyet ettei hylly rämähdä alas

  • Reply Janni 2 marraskuun, 2018 at 11:44 am

   Hylly on kyllä useammalla ruuvilla kiinni ja kestäisi varmasti painavammatkin kehykset, mutta nuo ovat tosiaankin Ikean sellaisia todella kevyitä kehyksiä. FISKBO taitaa olla tuotesarjan nimi! 😊😊

  Leave a Reply