MIELIPITEITÄ JAKAVAT FARKUT

1 marraskuun, 2018

Miten kampaajalla käyminen voikaan aina freesata koko olemusta niin kokonaisvaltaisesti? Tai toisinpäin ajateltuna: miten se parin sentin tyvikasvu ja hieman kulahtanut väri voivatkaan saada koko olemuksen tuntumaan niin epäsiistiltä? En ymmärrä, mutta näin se vain on. Mulla oli tänään kampaajapäivä ja lähdin jo hyvissä ajoin aamulla ajelemaan kohti Kotkaan. Vakkarikampaajanihan jäi äitiyslomalle silloin keväällä ja sen vuoksi jouduin pienen paniikin saattelemana etsimään uutta kampaajaa kesällä. Loppujen lopuksi homma sujuikin todella helposti, kun päädyin varaamaan ajan ystäväni Helmin uudesta omasta kampaamosta Kotkasta. Olen käynyt Helmillä nyt kolme kertaa ja ollut hänen kädenjälkeensä todella tyytyväinen. Kampaamokäynnillä tulee myös hyvin hoidettua ikään kuin kaksi kärpästä samalla iskulla, kun samalla pääsee vaihtamaan kuulumisia puolin ja toisin. Tiedän, että siellä ruutujen takana on jonkin verran myös kotkalaisia seuraajia ja mikäli olette hyvää kampaajaa vailla, niin Helmin vapaita aikoja pääsee tsekkaamaan täällä! ♥

Näissä kuvissa ei uusi tukka juurikaan pääse oikeuksiinsa, mutta olen tähän viileään tummanruskeaan väriin supertyytyväinen!

takki Topshop // neule Soya Concept // farkut Weekday // kengät New Balance

Olen muuten ihan varma, että nuo kuvissa näkyvät superleveät farkut jakavat mielipiteitä aika rajusti. Itse tykkään niistä ihan todella paljon, mutta mitä mieltä te olette? (Joonas katsoi mua silmät pyöreinä, kun vedin kyseiset farkut jalkaan lounaalle lähtiessämme. :-D)

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply