IHANA AMSTERDAM

4 marraskuun, 2018

Terveisiä Amsterdamista! Herätyskello pirahti kotona jo aamuyöstä ja näin ollen olimme myös paikan päällä jo hyvissä ajoin aamulla. Muutaman tunnin yöunien johdosta ensimmäinen päivä täällä on tullut vietettyä todella rennoissa tunnelmissa, mutta se on sopinut tähän sunnuntaipäivään ihan täydellisesti. Ollaan haahuiltu Amsterdamin aurinkoisilla kaduilla, pysähdelty kivoissa kahviloissa ja fiilistelty ihania pikkukujia sekä putiikkeja niiden varsilla. On tämä vaan tunnelmallinen ja kaunis kaupunki!

Tulemme tosiaan viettämään täällä seuraavat neljä yötä ja suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Jonain päivänä ollaan päätetty piipahtaa Belgian puolella Antwerpenissä, kun junamatka sinne kestää vain reilun tunnin verran. Ehkäpä käydään myös täällä Hollannissa jossain toisessakin kaupungissa, vaikka kyllä täällä Amsterdamissakin varmasti tekemistä riittää näille muutamalle päivälle – aika näyttää!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

PS. Saa laittaa jotain reissuvinkkejä meille tänne Amsterdamiin, jos sellaisia löytyy takataskusta!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply