MARLI SHOT – TÄSMÄISKU PIMENEVÄÄN SYKSYYN

6 marraskuun, 2018

 

Kaupallinen yhteistyö: Eckes Granini ja Suomen blogimedia

Pimein aika vuodesta alkaa taas pikkuhiljaa olla käsillä ja sen kyllä huomaa. Ainakin omalla kohdallani aamuisin sängystä nouseminen on viime aikoina tuntunut astetta vaikeammalta ja iltaisinkin aktiivisuustasot ovat olleet laskussa. Kyllähän tähän taas alkushokin jälkeen hieman tottuu, mutta kyllä tämä yhtä järkyttävältä tuntuu vuosi toisensa jälkeen. Tuntuu, että kroppa menee ihan sekaisin, kun pimeys alkaa jo neljän jälkeen iltapäivällä ja siihen totuttelu aiheuttaa ainakin itselleni sen, että näin marraskuussa tulee nukuttua päiväunia varmasti enemmän kuin koko muun vuoden aikana yhteensä. Tässä vaiheessa syksyä päivien pimetessä sekä ilmojen viiletessä  myös ihmisten vastustuskyky tuntuu laskevan huimaa vauhtia ja väsymys alkaa painaa. Itselleni raitis ilma, liikunta, ystävien tapaaminen ja ravitseva ruokavalio ovat varmasti parhaita aseita väsymystä vastaan taistellessani, mutta ei pidä myöskään vähätellä vitamiinien saannin tärkeyttä!

Eckes-Granini on viime kuussa lanseerannut superkätevän Marli Shot -vitamiinituotteen, jota olen nyt itse päässyt testailemaan noin kuukauden päivien ajan. Marli Shot on pakattu 2 dl kierrätettävään kartonkipakkaukseen ja yhdestä tetrasta riittää juomaa viiteen 4cl shottiin. Tuotetta löytyy kolmessa eri maussa; granaattiomena, karpalo-puolukka sekä oma suosikkini inkivääri-kurkuma. Kaikkien shottien luontaisesti korkea C-vitamiinipitoisuus on peräisin acerola-marjoista ja tuotteet ovat täysin säilöntäaineettomia sekä sokeroimattomia. Marli shotin yhdestä 4 cl annoksesta saat koko päivän C-vitamiinitarpeen täytettyä ja lisäksi  kaikilla edellä mainituilla ainesosilla, kuten kurkumalla ja inkiväärillä on paljon muitakin terveysvaikutuksia. Ei varmasti ole sattumaa, että tällaisen C-vitamiinipommin lanseeraus osuu näin loppusyksyyn, sillä C-vitamiini voi parhaassa tapauksessa ehkäistä muun muassa väsymystä sekä haluttomuutta ja vahvistaa immuunipuolustusta!

Tykkään itse valtavasti inkivääristä ja kuten jo aikaisemmin mainitsinkin, niin ehdoton suosikkishottini on tuo inkivääri-kurkuma. Näiden ainesosien yhdistelmä jättää ihanan lämmittävän tunteen kurkkuun ja maku on tietenkin todella voimakas. Hyvän maun lisäksi inkiväärillä on monia terveysvaikutuksia ja sitä kutsutaankin monesti luonnon omaksi lääkkeeksi, jonka uskotaan hoitavan kehoa erilaisia tulehdussairauksia, muun muassa flunssaa vastaan. Inkivääri tekee hyvää myös ruoansulatukselle sekä raikastaa hengitystä!

 

Marli Shot on on osoittautunut käytössä juuri niin vaivattomaksi kuin kuvittelinkin. Shotti on helppo napata jääkaapista aamuisin ja tästä on tullut helposti rutiininomaista. Tuotteen kanssa voi hifistellä ja kaataa sen shottilasiin, mutta rehellisyyden nimissä myönnän, että suurimmaksi osaksi se on tullut holautettua kurkkuun ihan suoraan pienen tetran suusta. Tähän pimeään talviaikaan olen ehdottomasti valmis kokeilemaan kaikkia mahdollisia helpotuksia väsymystä vastaan taistellessa ja tämä jää ehdottomasti omaan käyttööni!

Mikäli koet, että päivien pimetessä tällainen vitamiinipommi voisi tuoda apua omaan arkeesi, niin klikkaa itsesi mun Instagramin puolelle (nimimerkki: @janniehari) ja osallistu arvontaan, jossa kolme onnekasta voittavat itselleen Marli Shot -tuotepaketit. Tai jos haluat marssia suoraa päätä ostoksille, niin Marli Shotit löytyvät markettien kylmämehuhyllystä ja tuotteesta voi tsekata listätietoa täältä! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply