VIIMEINEN ILTA EDESSÄ

7 marraskuun, 2018

Ihan mahtavat muutamat päivät Amsterdamissa takana ja vielä olisi huominen reissupäivä edessä. Tämä on itseasiassa toinen kertani Amsterdamissa, mutta tällä reissulla olen nähnyt kaupungin aivan toisin silmin kuin silloin monia vuosia sitten. Aivan ihana paikka täynnä toinen toistaan kivempia kaupunginosia ja joka paikka täynnä kotoisia kahviloita, viihtyisiä pubeja ja laadukkaan näköisiä ravintoloita. Sattuneesta syystä ei ihan hirveästi ole tullu läppäriä avattua, sillä olen halunnut vain ottaa kaiken irti tästä minilomasta. Ollaan kävelty kaupunkia ympäri joka päivä noin viidentoista kilometrin verran ja vain nautiskeltu kauniista syksyisestä Amsterdamista. Muutamia vinkkipostauksia on tulossa, kunhan saan kunnolla käytyä kuvia läpi. Nyt tehdään parhaillaan lähtöä viimeisen illan drinkeille ja illalliselle!

Postauksen kuvituksena muutamat asukuvat ensimmäiseltä reissupäivältä

Myöhemmin tosiaan tulossa ainakin ravintola-, aamupala- ja shoppailuvinkkejä Amsterdamiin! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kata 8 marraskuun, 2018 at 3:08 pm

  Moikka,

  Mistä nuo housut on ?
  Tosi tyylikkäät, etsiskelen itse samanlaisia 🙂

  • Reply Janni 9 marraskuun, 2018 at 11:21 am

   Kiitos! Nuo on Lindexin kesämallistosta – tuskin siis enää saatavilla 😒 mutta toivottavasti löydät jostain samantyyliset!😊

 • Reply Helen 11 marraskuun, 2018 at 1:43 pm

  Tykkään takista! Hyvä malli ja pituus.

  • Reply Janni 11 marraskuun, 2018 at 5:28 pm

   Kiiitos 😊

  • Reply Janni 11 marraskuun, 2018 at 11:21 pm

   Kiitos kovasti ❤️

  Leave a Reply