JOULUSISUSTUKSEN TOP 8

11 marraskuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ei ole varmasti voinut jäädä kenellekään epäselväksi, että ra-kas-tan vaihdella kodin sisustusta aina vallitsevan vuodenajan ja erilaisten kausien mukaan. Oma suosikkini näistä sisustuskausista on ehdottomasti loppuvuosi ja joulunalusaika. Marraskuun synkkyyden keskellä suosikkipuuhiani ovatkin kodin laittaminen talvi-/joulukuntoon, kynttilöiden polttaminen ja erilaisien tunnelmavalojen ripusteleminen. Loppuvuodesta neljän seinän sisällä tulee muutenkin vietettyä paljon aikaa, joten miksipä kodista ei tekisi jo senkin takia mahdollisimman kodikasta ja viihtyisää!

Oman joulusisustukseni TOP 8:

1. Erilaiset valosarjat niin sisällä kuin ulkonakin. Ihan parhaita tunnelmanluojia!

2. Kynttilät monessa muodossa – tuikut, lyhdyt ja kyntteliköt. Myös jouluiset tuoksukynttilät ovat aina must have -listalla!

3. Jouluiset tekstiilit – sohvan koristetyynyt, vuodevaatteet sekä keittiötekstiilit!

4. Erilaiset tähtikuviot koriste-esineissä, valaisimissa, kattauksessa ja tekstiileissä!

5. Yksinkertaisen kauniit jouluiset kranssit. Viime vuonna tuli hankittua aito havukranssi, josta irtosi ihana jouluinen tuoksu koko asuntoon!

6. Aito joulukuusi – tietenkin!

7. Pörröisen pehmeät tekstiilit sekä lampaantaljat!

8. Kuusen koristelu perinteisillä hillityillä joulukoristeilla!

Ellokselta on tullut vuosien varrella tehtyä lukuisia sisustushankintoja, enkä voi olla ihastelematta heidän jouluvalikoimansa runsautta. Erityisesti omaa silmääni miellyttää tekstiilien laaja valikoima ja muun muassa ihanat jouluiset pellavapöytäliinat sekä kodikkaat joululakanat. Valikoimassa on myös todella laaja kirjo erilaisia kynttelikköjä sekä ihanaia jouluvalaisimia. Ehdoton plussa Ellokselle myös siitä, että lähes jokainen tuote on tavallisen tuotekuvan lisäksi kuvattu myös osana jouluista sisustusta, jonka ansiosta tuotteesta saa paljon selkeämmän mielikuvan. Lisäksi nuo kaikki sisustuskuvat ovat todella inspiroivia ja suosittelen jo ihan niidenkin takia katsastamaan läpi Elloksen joulutuotevalikoiman. Itse sain ainakin monta uutta ideaa joulukotia silmällä pitäen!

Itselleni päädyin tilaamaan tuon superhauskan ja samalla tyylikkään palmukynttilänjalan sekä tuon olohuoneen pöydällä näkyvän kynttelikön. Tarkkasilmäiset saattavat bongata olohuoneessa jotain muutakin uutta, mutta niistä kertoilen pian lisää jossain toisessa postauksessa!

Postauksen kollaasien kaikki tuotteet ovat Elloksen jouluvalikoimasta peräisin ja pääsette tutustumaan niihin tarkemmin TÄÄLLÄ!

Ollaanko siellä muuallakin jo ihan täydellä tohinalla laittamassa kotia joulukuntoon?

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tuija 11 marraskuun, 2018 at 7:30 pm

  Hei, mistä tuo pyöreä sohvapöytä on? 😊

  • Reply Janni 11 marraskuun, 2018 at 11:20 pm

   Veke.fi 😊 uusista huonekaluista on tulossa pian juttua blogiin!

 • Reply Milla - Sukhimatot 11 marraskuun, 2018 at 7:44 pm

  Tässähän alkaa vähän joulufiilis kasvaa… Inspiroivia kuvia ja oikea kuusi on kyllä ihan ehdoton, sitä tuoksua ei saa mistään purkista.

  • Reply Janni 11 marraskuun, 2018 at 11:20 pm

   No jep! ❤️ Paitsi että Hennesin pine balsam tuoksukynttilä tuoksuu aivan ihanasti vähän samalta kuin joulukuusi. Suosittelen kokeilemaan ennen kuin kuusi kannetaan sisälle!

  Leave a Reply