KUN VIIMEKSI NÄIN AURINGON

16 marraskuun, 2018

Tämä perjantaiaamu alkoi hieman nihkeästi, kun aamupalasmoothieta varten ostetut avokadot olivat jo valmiiksi pilaantuneita. Avasin kolme avokadoa peräjälkeen ja jokainen niistä oli aivan ruskea. Inhottava takaisku, mutta onneksi mulla oli riittävästi muita ainesosia, jotta sain smoothien silti blendattua. Tämä oli jo toinen kerta pienen ajan sisään kun, avokadot ovat lentäneet samasta syystä suoraan roskakoriin – tosi inhottavaa ja kauheaa tuhlausta!

Tajusin juuri, että näihin kuviin on ikuistettu se hetki, kun näin auringon viimeksi. Nämä ovat otettu viime viikon torstaina Amsterdamissa auringonlaskun aikaan ja hetkeä ennen kuin suuntasimme lentokentälle sekä kotimatkalle. Kertaakaan tämän jälkeen en ole nähnyt auringosta pilkahdustakaan, vaikka ilmeisesti jossain päin Etelä-Suomea se olikin tainnut alkuviikosta näyttäytyä. Porvoossa oli sinäkin päivänä synkkää ja harmaata, mutta en ole onnistunut vielä mitenkään kovin pahasti tästä asiasta lannistumaan. Ehkäpä syynä lienee reilun viikon päästä koittava superjännittävä reissu, jolloin pääsen taas auringon alle reiluksi viikoksi. Kyllä tässä nyt ainakin siihen asti kärvistellään ihan helpostikin!

villapaita North Outdoor // takki Samsoe&Samsoe // housut H&M // kengät Nike

Ihanaa ja energistä viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply