VAKOSAMETTINEN HATTU

17 marraskuun, 2018

Amsterdamista tuli tehtyä tasan kaksi ostosta ja niistä molemmat ovat materiaaliltaan vakosamettia. Toinen niistä on tuo kuvissa näkyvä vihreä vakosamettinen hattu, joka löytyi sattumalta suoraan Air bnb -asuntomme vastapäätä sijainneesta paikallisesta design -kaupasta. Samoja hattuja löytyi putiikissa monia eri värejä, mutta tuo vihreä veti minua ehdottomasti eniten puoleensa. Tämän tyylistä hattua olin itseasiassa etsinyt jo jonkin aikaa, mutta hyvin istuvan yksilön löytyminen ei ollut todellakaan helppo homma. Amsterdamin hattuvalikoima oli kotimaahan verrattuna ihan huikea ja ennen tuon löytymistä olin kerennyt sovitella samantyylisiä lätsiä jo joka toisessa kaupassa. Tuossa kyseisessä hatussa kuitenkin täsmäsi kaikki ja laatukin vaikuttaa superhyvältä. Tuon lisäksi reissulta lähtivät mukaan viininpunaiset vakosamettihousut, jotka näette varmasti myös pian!

Kivaa lauantaita kaikille. Itselläni starttaa tänään ensimmäiset pikkujoulut – iiiik!

 

– Janni

1 Comment

  • Reply Annie 19 marraskuun, 2018 at 4:35 pm

    Ihania kuvia taas kerran ja hattukin sopii sulle tosi hyvin <3

    Tommoiset hatuthan taisi olla muodissa edellisen kerran joskus vuosia sitten. Itse ainakin muistelisin, että sanoin noita joskus lapsuudessa ainakin omassa mielessäni "Gimmel -lätsiksi", koska Gimmel -bändin jäsenille oli tuollaisia?! 😀 Niin noi vaan näyttää taas vuosien jälkeen hyviltä!

  • Leave a Reply