KODIN SISUSTUKSEN UUDISTUS

20 marraskuun, 2018

Uudet sisustustuotteet saatu alennuksella Veke.fi.

Vihdoin pääsen esittelemään muutamia meidän kodin uusia juttuja, joista olen ollut ihan mahdottoman innoissani. Tulin maininneeksi joitakin postauksia takaperin, että meillä on tosiaan jo jonkin aikaa ollut hankintalistalla, uudet ruokapöydäntuolit, olohuoneen matto sekä sohvapöytä. Kaikki nämä haussa olleet tuotteet löytyivät Veken valikoimasta ja ennen kuin esittelen niitä tarkemmin, niin voisimme käydä läpi, että mikä niissä vanhoissa sitten oikein oli vikana:

– Meillähän oli ruokapöydän ympärillä vuosikymmeniä vanhat pinnatuolit, jotka hommasin alunperin muuttaessani Helsinkiin vuonna 2013. Silloiseen yksiöön sirot tuolit sopivat pyöreän pöydän ympärille kuin nakutettu, mutta nykyisen pöydän ympärillä ne näyttivät aivan liian pieniltä ja myös ergonomiassa oli parantamisen varaa.

– Sohvapöytien virkaa meillä toimitti aikaisemmin ne kaksi pyöreää marmoripöytää, jotka olivat niin ikään aikoinaan hommattu aikaisempaan rutkasti pienempään asuntoon. Pienet sirot sohvapöydät ovat koko ajan tuntuneet liian pieniltä tähän nykyiseen olohuoneeseen, mutta emme kuitenkaan ole aikaisemmin kovin aktiivisesti etsineet niille korvaajaa.

– Aikaisemmassa olohuoneen marokkolaishenkisessä matossamme ei loppujen lopuksi ollut sen kummempaa vikaa, kuin että prikuulleen sama matto tuntuu löytyvän lähestulkoon joka toisesta taloudesta.  Se ei kuitenkaan missään nimessä ollut ainoa syy maton vaihtoon, mutta suoraan sanoen kaipasin vaihtelua, sillä iso matto on kuitenkin todella hallitseva osa olohuonetta ja halusin ehkä löytää jotain hieman persoonallisempaa!

Ja nyt niihin uusiin juttuihin:

Ruokapöytämme ympärille valitsin kaksi erilaista tuolimallia: 4 kpl mustia Birka -pinnatuoleja ja 2 kpl keinonahkaverhoiltuja Bo -tuoleja. Pidän kovasti pinnatuolien ilmeestä ja halusin aikaisempien tuoliemme tilalle vastaavat, mutta jykevämpää tekoa olevat. Näissä uusissa on huomattavasti korkeampi istumakorkeus sekä selkänoja aikaisempiin verrattuna ja myös istuinosa on reilusti kookkaampi. Näiden lisäksi halusin valita pöydän ympärille pari jotain erilaistakin tuolia ja päädyin noihin harmaisiin keinonahkapäällysteisiin. Nuo passaavat omasta mielestäni loistavasti keskenään yhteen ja olen aina pitänyt ideasta yhdistellä pöydän ympärille erilaisia tuoleja!

Olohuoneessa uutta on tosiaan matto sekä sohvapöytä ja näiden molempien osalta olen valintoihin ihan älyttömän tyytyväinen. Pyöreässä Rovico Bristol -sohvapöydässä täyttyvät ne kaikki kriteerit, joita minulla oli mielessä: pyöreä malli, tarpeeksi iso halkaisija, musta väri sekä ”ilmava fiilis”. Pöytä on siis tarpeeksi iso, mutta ei kuitenkaan raskas. Veken sohvapöytävalikoimaa pääsette tutkimaan tarkemmin täällä!

Veken matto-osastolta meille valikoitui 4Livingin ihana Tanhu -villamatto koossa 200x290cm. Ihastuin heti tämän maton kauniiseen kuviointiin ja harmoniseen värimaailman. Sävy on hyvin vaalea, mutta siinä on kuitenkin kivasti kontrastia. Matto sopii mielestäni myös loistavasti yhteen uuden sohvapöydän kanssa ja luonnonmateriaali on myös iso plussa. Se täytyy myöntää, että hieman jännitti hommata koiratalouteen hapsullinen matto, mutta ainakin toistaiseksi nuo hapsut eivät ole kiinnostaneet koiraamme ollenkaan – jes!

Mitä mieltä olette tästä sisustuksen päivityksestä ja uusista jutuista?

Lisää sisustuspostauksia pääsette selaamaan täältä!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply KastehelmiB 21 marraskuun, 2018 at 11:49 am

  Tosi kiva matto ja ihanat tupsut matossa. Olohuoneen väritys on myös kiva, ruosteenruskea/oranssi piristää harmaata. Olen itsekin mieltynyt tänä syksynä poltettuun oranssiin.
  Pinnatuolit pitävät aina pintansa ja ovat monenlaisen pöydän ympärillä hyvän näköiset ja aina modernit.

  • Reply Janni 21 marraskuun, 2018 at 2:52 pm

   Kiitos paljon! 😊 Ihanaa kuulla, että tykkäät. Poltettu oranssi on aivan ihana sävy ja näyttää myös vaatteissa sekä asusteissa tosi hyvältä. Ja pinnatuolit ovat kyllä todellakin klassikko!

  Leave a Reply