IHANA AURINKO

21 marraskuun, 2018

Huh miten ihana fiilis oli tänään aamulenkillä, kun aurinko nousi niin kauniisti ja taivaskin alkoi samalla sinertää. Henki höyrysi ja harmittelin, että en ollut ottanut puhelinta mukaan. Olisi nimittäin ollut ikuistettavan arvoinen auringonnousu, mutta toisaalta ei kai sitä kaikkea aina tarvitse saada talteen. Hieman myöhemmin lähdin ajelemaan kohti Helsinkiä ja kiittelin itseäni, kun olin tajunnut jemmata aurinkolasit hansikaslokeroon – niille tuli nimittäin käyttöä. Hyödynnettiin aurinkoista säätä pitämällä Saran kanssa kunnon kuvauspäivä, kun valoa riitti kerrankin ja saatiin tosi paljon aikaiseksi päivän aikana. Nyt mulla on kasa rästihommia tässä koneella ja luulenpa, että tässä tulee näpyteltyä ihan melkein nukkumaan menoon asti. Huomenna ajattelin myös pitää toimistopäivää ihan vaan tässä kotosalla, että saan hommia kunnolla pois alta. En ole vielä maininnutkaan, mutta suuntaan sunnuntaina reiluksi viikoksi reissuun ja sitä ennen olisi hyvä saada hoidettua monta asiaa. Aurinkoa on siis luvassa pian enemmänkin ja varmasti upean kokemusrikas matka tiedossa. Täällä alkaa jo jännitys hieman vatsanpohjassa kipristellä, kun asian ottaa puheeksi!

takki Timberland // neule North Outdoor // housut Pull & Bear // kengät Timberland

Toivotaan, että valoa riittää myös loppuviikolle!

Kuvat: Sara Vanninen

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply