KAKSI ASUA TALVEEN

21 marraskuun, 2018

Kaupallisessa yhteistyössä Zalandon kanssa.

Zalando täytti tänä vuonna kymmenen vuotta ja tarkemmin ajateltuna se tuntui ihan älyttömältä – vasta kymmenen vuotta!? Zalandon kymmenen vuoden mittainen kasvutarina start-upista Euroopan suurimmaksi muodin verkkokaupaksi on ollut aikamoinen. Zalandon kaltainen ilmiö tuskin esittelyjä kaipaa, mutta tiesittekö, että bisnes lähti alunperin liikkeelle varvassandaalikaupasta? Fun fact!

Itselleni Zalando on aina ollut varma ja luotettava paikka silloin, kun tarvitsen juuri jotain tiettyä ja minulla on tarkat speksit mielessäni. Sellaista juuri kaikkia kriteereitä vastaavaa tuotetta ei yleensä kaupungille lähtiessä tulee löydettyä, mutta todennäköisestä Zalandolta sellaisen saa tilattua – voisi varmaankin sanoa, että ”mitä ei Zalandolta löydy, sitä ei tarvitse”.

Sain hiljattain päivitettyä omaa talvivaatekaappiani yhteistyön tiimoilta Zalandon kanssa ja kokosin valinnoistani kaksi hyvin eri tyylistä asua. Ensimmäinen asu edustaa skarpimpaa tyyliä, kun taas toinen asu on pörrötakkeineen huomattavasti rennompi kokonaisuus. Molemmat asut koostuvat monikäyttöisistä elementeistä ja näistä saisi varmasti monta kokonaisuutta luotua eri tavoilla ristiin yhdisteltynä!

Asu 1:

takki – Samsoe & Samsoe täällä

neule – Benetton täällä

tekonahkahousut – Pieces täällä 

kengät – Aldo täällä

pipo – Samsoe & Samsoe täällä

Asu 2:

takki – Weekday täällä

neule – Soyaconcept täällä

farkut – Weekday täällä

kengät – Nike täällä

Kummasta asusta piditte enemmän?

 

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply