LAHJAVINKKI JOULUUN

5 joulukuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Meksikosta on kotiuduttu takaisin Suomen kamaralle ja vaikka tuo pimeä meinaakin hieman ahdistaa, niin valoa näkyy jo tunnelin päässä – joulu alkaa nimittäin olla jo lähellä. Siinä mielessä olikin ihanaa palata kotiin, että nyt voi aloittaa jouluvalmistelut oikein todenteolla ja alkaa fiilistellä tulevaa. Itse pidän jopa enemmän tästä odotuksesta ja joulunalusajasta kuin siitä itse H-hetkestä. On ihanaa koristella kotia ja nautiskella jouluisesta tunnelmasta jo joulukuun alusta lähtien!

Itse en ihan hirveästi ostele joululahjoja, mutta kyllä sitä aina perheenjäsenille tulee jotain pientä hankittua. Yleensä haluan antaa jotain sellaista järkevää, jonka tiedän melkein 100% varmuudella tulevan lahjan saajalle tarpeeseen ja olevan hänelle mieleinen. Laadukkaat käyttötavarat ovat siis omassa suosiossani lahjojen suhteen ja toivon myös aina lahjan olevan sellainen, josta on sen saajalle iloa vielä pitkään!

Kello on aika klassinen sekä ajaton joululahja niin miehille kuin naisillekin ja se on kivan henkilökohtainen lahja, vaikka onkin hyödyllinen käyttötavara. Daniel Wellingtonin nettikaupasta saa nyt kaikista lahjapakkauksista automaattisesti 10 % alennuksen ja lisäksi koodillani JANNIDW saatte vielä alennetuista hinnoista 15% pois sekä maailmanlaajuisen ilmaisen toimituksen. Daniel Wellingtonin kellot ovat todellakin ajattomia ja itselläni onkin ollut kyseisen merkin kellot käytössä jo monia vuosia. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kellot ovat ainakin omassa käytössäni palvelleet täydellisen virheettömästi!

Kaikki lahjapakkaukset löydätte täältä!

Tuo JANNIDW -koodi on voimassa vuoden loppuun asti, joten muistakaa hyödyntää se, mikäli teette joululahjaostoksia Daniel Wellingtonilla. Tuotteet saapuvat valmiiksi tyylikkäissä lahjapaketeissa!

Valikoimaa pääsette tutkimaan tästä!

Ihanaa joulun odotusta sinne kaikille ja palaillaan pian reissukuulumisten muodossa!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply