KUPLIVAT PIKKUJOULUT

7 joulukuun, 2018

 

Kaupallinen yhteistyö: Freixenet ja Suomen blogimedia

Pari viikkoa sitten vietimme ystäväporukallamme pikkujouluja Helsingissä Saran luona. Tyttöjen pikkujoulut olivat meillä aina ennen perinne, mutta muutamana edeltävänä vuonna ne ovat jostain syystä jääneet väliin. Onneksi saimme tytöt tänä vuonna pitkästä aikaa kasaan pikkujoulujen merkeissä ja vitsit, että olikin kiva laittautua yhdessä ja nähdä taas porukalla pitkästä aikaa!

Illan ohjelmassa ei ollut mitään sen kummempaa kuin ihan vain rentoa yhdessä oloa ja kuulumisien vaihtamista. Tarjolla oli asiaan kuuluvasti pientä purtavaa sekä tietenkin kuplivaa juomaa juhlan kunniaksi. Meidän juhlajuomana toimi Freixenetin ihana Italian Rosé -kuohuviini, joka sopi aivan täydellisesti pikkujouluhin. Ihan hetki sitten lanseerattu Italian Rosé piccolo -pullo on Freixenetin tuttuun tyyliin muotoilultaan todella kaunis ja erittäin kätevä valinta tällaisiin pieniin illanistujaisiin. Maultaan tuo Italian Rosé oli ihanan raikas, sopivan kuiva ja tuntui maistuvan kaikille. Jo aikaisemmin mainittu upea muotoilu herätti illan aikana myös valtavasti ihastusta!

 

Freixenetin Italian Rosé löytyy Alkosta normaalikokoisena isompana pullona sekä tässä piccolo -koossa. Olen itse Rosé -kuohuvien suuri ystävä ja tätä aion ehdottomasti ostaa jatkossakin. Tämä kuohuva olisi sopivan juhlava valinta myös joulupöytään. Lisätietoja tuotteesta voi tsekata täältä!

kuvat: Sara Vanninen

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply