EPÄONNEN PUTKI

9 joulukuun, 2018

Huhhuh tämä viikko on kyllä taas pitänyt sisällään yhtä sun toista härdelliä. Melko massiivinen jet lag ja sen mukanaan tuoma väsymys ei riittänyt koettelemukseksi, vaan sen lisäksi olen saanut selvitellä yhtä sun toista asiaa. Isoimpina juttuina mainittakoon erään kaupallisen yhteistyön kuvamateriaalien mystinen (ja lopullinen) katoaminen sekä eilen Kotkan reissulla puhjennut auton rengas. Kaikista jutuista on selvitty loppujen lopuksi kunnialla, mutta suunnitelmat ovat menneet viime päivien aikana uusiksi noin sata kertaa. Kampanjakuvat saatiin loppujen lopuksi kuvattua uudelleen ja autokin on jo eilisen episodin jälkeen haettu Kotkasta uusien renkaiden kera kotiin Porvooseen. Näiden lisäksi viikko on ollut täynnä kaikkea muutakin säätöä ja välillä on meinannut kyllä hermot mennä. Täytyy kuitenkin olla kiitollinen, sillä kyse ei todellakaan ole ollut vakavista asioista ja että minulla on näissä pienissäkin hätätilanteissa niin paljon ihania tyyppejä puhelinsoiton päässä valmiina auttamaan. ♥ Toivotaan kuitenkin, että uusi viikko alkaisi hieman vaivattomammin!

takki Monki // neule H&M // farkut Weekday // kengät VANS

Energistä alkavaa viikkoa!

PS. Älkää päivittäkö WordPressiä uusimpaan 5.0 -versioon!! Meikäläinen latasi päivityksen ja koko tämä tekstieditori oli aivan erilainen enkä saanut edes postausta kirjoitettua. Jouduin lataamaan Classic Editor -lisäosan, jonka käyttöönotto palautti editorin vanhaan versioon 😁 No joo eiköhän se uusi versiokin ihan toimiva ole, mutta se vaatii varmaankin vähän aikaa ja perehtymistä…

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply