PORVOON VANHAN KAUPUNGIN JOULU

12 joulukuun, 2018

Tänään tuli vietettyä lähes koko päivä kotona neljän seinän sisällä nenä kiinni läppärin näytössä. Jossain vaiheessa iski niin tunkkainen fiilis, että ajattelin lähteä heittämään pienen lenkin raittiiseen ulkoilmaan, vaikka keli ei todellakaan kaikessa harmaudessaan ollut mieltä ylentävä. Nappasin hetken mielijohteesta kamerankin mukaani ja suuntasin kohti Porvoon vanhaa kaupunkia, sillä ajattelin siellä vallitsevan jouluisen tunnelman tuovan hieman iloa ja valoa tähän pimeyteen. Kaupunki oli tiistai-iltapäivänä melko hiljainen, mutta kaunista siellä kyllä oli.

Kaikkialle oli ripustettu ihania jouluvaloja ja kauniisti somistettuja jouluisia näyteikkunoita katsellessa sai kulumaan tovin, jos toisenkin. Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan vielä ennen joulua Porvooseen, mikäli oma joulufiilis kaipaa vielä pientä nostatusta. Tulevana viikonloppuna taitaa aueta joulumarkkinatkin, jos en ihan väärässä ole. Uskoisin, että viikonloppuna kaduilla riittää hieman enemmän meininkiä kuin näin arkena!

 

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Annie 13 joulukuun, 2018 at 8:42 am

  Ihania kuvia! Tuollaiset vanhat rakennuksen on niin kauniita ja kuvauksellisia muutenkin, saati vielä joulukoristusten kanssa 🙂

  • Reply Janni 13 joulukuun, 2018 at 9:40 am

   No sanoppa muuta! 🙂 Kiitos paljon <3

 • Reply Daphnion 13 joulukuun, 2018 at 1:50 pm

  Ihana Porvoo! Olen aina käynyt Porvoossa kesäaikaan, joten tuo kaunis jouluinen tunnelma on kokematta.

  • Reply Janni 13 joulukuun, 2018 at 5:34 pm

   Visit nyt sun täytyy vielä yrittää tulla ennen joulua! Mä melkein tykkään tästä talvella enemmän 😊

 • Reply Taija 13 joulukuun, 2018 at 6:05 pm

  Porvoo on ihana! Pari kertaa oon käynyt kesällä, mutta harmi vaan se on Tampereelta sen verran kaukana ettei talvella tuu vaan lähdettyä huvikseen ajelemaan..

  • Reply Janni 13 joulukuun, 2018 at 9:15 pm

   No ei Tampere nyt niin kaukana ole 😊 mut joo ehkä ei helposti mitään extemporereissuja tänne tule tehtyä!

  Leave a Reply