ALKAA NÄYTTÄÄ JOULULTA

13 joulukuun, 2018

Perinteiset joululakanat on taas valjastettu käyttöön – eli joulun lähtölaskenta on siis virallisesti alkanut. Koti alkaa muutenkin olla viimeistä silausta vailla joulukunnossa ja se puuttuva palanen on tietenkin joulukuusi, joka haetaan varmaan aika tarkalleen viikon päästä. Ja okei ehkä myös hieman perusteellisempi joulusiivous pitäisi tehdä ja tavoitteena olisi normaalien siivoushommien lisäksi ainakin pestä sauna läpikotaisin sekä järjestellä uudelleen kaikki keittiön kaapit… ehkä se joulusiivous olisi sitten ensi viikon alun hommia. Jotenkin kummasti nämä kaikki joulukoristelut kiinnostelee tuota siivouspuolta enemmän, vaikka kyllä se lopputulos sitten palkitsee, kun paikat ovat taas kunnossa!

En malta odottaa, että pääsen tänä yönä sujahtamaan joulupetiin unille ♥ Täällä on tosin kärsitty Meksikon reissun jälkeen melkoisista unensaantivaikeuksista, mutta ehkäpä joululakanoissa nukkuisi paremmin!

Joko muillakin alkaa olla kodit pikkuhiljaa valmiita jouluun?

Vai tykkäättekö edes ylipäätään tehdä joulua kotiin?

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Reeta 13 joulukuun, 2018 at 8:40 pm

    Hei mistä toi ihana matto on?

    • Reply Janni 13 joulukuun, 2018 at 9:14 pm

      Veke.fi 😊

    Leave a Reply