TUTTUJA JA TURVALLISIA

17 joulukuun, 2018

Mulla on ollut tässä viime viikkojen aikana niin sanottu pukeutumismotivaatio jotenkin tosi alhaalla ja varmaan sen takia ei ole tänne blogiinkaan päätynyt pahemmin mitää asujuttuja. On tullut mentyä mukavuus edellä ja puettua niitä samoja tuttuja luottokamoja päälle päivästä toiseen. En näe tätä itseasiassa ollenkaan negatiivisena juttuna vaan päin vastoin olen ollut iloinen siitä, että olen onnistunut löytämään vaatekaappini täytteeksi sellaisia juttuja, jotka jaksavat miellyttää viikosta sekä vuodesta toiseen. Esimerkiksi tuon näissä kuvissa näkyvän neuleen olen saanut tarpeettomana pikkusiskoltani ja se on nyt kolmatta talvea varmasti eniten käytetyin vaatteeni – niin ihanan lämmin ja täydellisen mallinen. Uskon ja toivon, että tähän suuntaan oma vaatekaappini muovautuu pikkuhiljaa tulevaisuudessa. Jo nyt tulee shoppailtua todella paljon vähemmän verrattuna aikaisempaan ja hankintoja tulee harkittua paljon aikaisempaa tarkemmin!

Ihanaa joulua edeltävää viikkoa kaikille! ♥

Kuvat: Sara Vanninen 

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply