VIHDOIN MAA VALKOISENA

18 joulukuun, 2018

Näistä kuvista voi aika hyvin aistia fiilikseni siitä, kun maa on vihdoin valkoinen. Joulumieli nousi heti monta pykälää ylöspäin ja lumen mukanaan tuoma valoisuus on tähän hetkeen ihan parasta. Nyt on vielä ollut ihan täydellinen talvisää, kun pakkasasteetkin ovat kuitenkin pysyneet sen verran maltillisina, ettei ole tarvinnut pahemmin palellakaan. En ole yhtään seurannut säätiedotuksia, mutta toivottavasti asteet pysyvät sen verran miinuksella, ettei lumi sulaisi pois ainakaan vielä pitkään aikaan!

takki Gina Tricot // neule Soyaconcept // housut H&M // kengät Timberland // laukku DKNY // pipo joulutorilta

Tämä viikko on pyhitetty viimeisten jouluvalmistelujen hoitoon ja työhommien viimeistelyyn. Muutamia lahjoja olisi vielä ostettavana ja joulun ruokakauppalistaa pitäisi kohta alkaa hahmottelemaan (ja se joulusiivouskin on vielä tekemättä…). Lisäksi olen sopinut melkein jokaiselle päivälle lounastreffejä ja perjantaina on tulossa kavereita tänne Porvooseen. ♥

Kuvat: Sara Vanninen

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply