VIELÄ YKSI TÄSMÄISKU

22 joulukuun, 2018

Enää pari yötä jouluun! Täällä on menty yllättävän haipakkaa viime päivät, vaikka ajattelinkin alkuviikosta, että perinteinen joulukiire tulisi vältettyä tänä vuonna. Kaiken näköistä yllättävää hommaa on ilmaantunut ja mutkia on tullut matkaan, kuten yleensä. Tänään käytiin ruokakaupassa sekä kalakaupassa hakemassa joulun sapuskat ja huomenna pitäisi tehdä vielä yksi täsmäisku kaupoille, sillä muistin äsken, että yksi lahja täytyy vielä hakea. Sen jälkeen ei toivottavasti tarvitse enää lähteä mihinkään ryntäilemään, vaan saisi aloittaa kunnon rentoutumisen. Meillä alkaa joulu jo huomenna siinä mielessä, että vietämme aatonaattona joulua täällä kotona Joonaksen isän ja Joonaksen siskon lasten kanssa. Lapset tulivat meille jo tänään ja ollaan katseltu vähän joululeffoja sekä juotu glögiä ja tietty vähän jo herkuteltukin. Huomenna laitetaan sitten ensimmäistä kertaa pöytä koreaksi kunnon jouluruokien kera. Joonaksella taitaa olla tulevana yönä tiedossa kinkun valvojaiset!

Rakastan tätä jouluisen tunnelmallista fiilistä kotona ♥

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply noora 23 joulukuun, 2018 at 6:41 am

  Kauniin jouluisen näköstä siulla <3 pakko kysyä mistä nuo ihanat punaruudulliset lakanat on ? 🙂 Ja oikein hyvää joulua sinne !

  • Reply Janni 26 joulukuun, 2018 at 7:01 pm

   Kiiitos paljon! Lakanat ovat jo useampi vuosi sitten ostettu H&M:ltä 😊 Toivottavasti sinulla oli myös ihana joulu. Hyvää välipäiviä ja uutta vuotta myös ❤️

 • Reply Resus 23 joulukuun, 2018 at 8:14 am

  Ihanan tunnelmallista teillä. Ja kuusi on nätti 🙂 Hyvää Joulua!

  • Reply Janni 26 joulukuun, 2018 at 7:00 pm

   Kiitos paljon! Toivottavasti myös sinulla oli ihana joulu ❤️

  Leave a Reply