JOULU

26 joulukuun, 2018

Nyt on joulut juhlittu ja huomenna koittaa taas paluu arkeen. Nämä joulun pyhät hujahtivat perinteisesti todella nopeasti paikasta toiseen sukulaisilla pyöriessä. Oli tietenkin ihan parasta nähdä kaikkia läheisiä, mutta en voi väittää ettenkö haaveilisi myös siitä, että joskus voisi viettää rentoa rauhallista joulua ihan vaan kotona. Me olemme jo vuosia reissanneet joulun pyhinä useamman kaupungin välillä ja vaikka joulut ovatkin olleet ihania, niin itse olen varsinkin viimeisinä vuosina jäänyt kaipaamaan sellaista rentoutumista sekä rauhoittumista. Ei kuulostaisi ollenkaan hassummalta tässä lähivuosina viettääkin joulua kotona ja kutsua sukulaisia vastavuoroisesti meille kylään. Olisihan siinäkin oma hommansa, mutta olisi kivaa vaihtelua mennä enemmän omilla ehdoilla ja vältyttäisi kerrankin pakkausrumbalta sekä paikasta toiseen suhaamiselta. Tämä laitetaan ehdottomasti niin sanotusti mietintämyssyyn ja toivottavasti joskus toteutukseenkin!

Sujuiko teidän joulut rauhallisesti?

Ihania vuoden viimeisiä päiviä kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply