VUODEN TYKÄTYIMMÄT KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA

28 joulukuun, 2018

Tässä yhdeksän tykätyintä Instagram -kuvaani vuodelta 2018 ja tarinat niiden takaa. Muutamat tälle listalle päätyneet kuvat hieman yllättivät itseäni ja näitä kuvia tutkiessa olikin hauska analysoida, että minkä takia juuri jokin kyseinen kuva oli paikkansa tällä listalla saavuttanut. Se on välillä pienistä jutuista kiinni, että joku kuva menestyykin muita paremmin!

Ja nyt kuvat yksitellen tarinoiden kera..

1. Tämä ykkössijalle päässyt vuoden tykätyin kuva oli itseasiassa aikoimoinen yllättäjä. Tätä kuvaa ei oltu suunniteltu oikeastaan ollenkaan ja se vain napattiin hetken mielijohteesta, kun vietimme kuvauspäivää Saran kanssa meidän kotona. Toisaalta taas näin jälkikäteen tätä kuvaa tarkastellessani huomaan, että siinä on monta sellaista asiaa, jotka ovat saaneet seuraajani painamaan sydänsymbolia – kotoisa tunnelma, harmoninen värimaailma, ihanan pehmeä valo, maailman söpöin Jeti-koira ja useampi pinnalla oleva sisustuselementti (marmori, kaktus, marokkolaismatto, lepakko tuoli…). Itsekin tykkään tästä kuvasta hurjasti!

2. Toiseksi tykätyin kuva on toukokuisen Sveitsin pressimatkamme ensimmäiseltä illalta. Olimme saapuneet Piltatus-vuorelle kammottavassa kaatosateessa ja vaikka tiesimme hotellimme sijaitsevan melko hulppealla paikalla, niin sankan sumun vuoksi näkyvyys oli täysin nollissa. Sade taukosi illalla juuri ennen auringonlaskua ja karkasimme illallispöydästä kameroiden kanssa ulos koittamaan onneamme, jos vaikka näkyvyys olisi edes hieman parantunut. Ja mitä vielä – edessämme avautui maisema, joka oli ehdottomasi yksi hienoimmista koskaan näkemistäni. Näkymät olivat 2000m korkeudelta todella hulppeat ja auringonlasku oli maalannut taivaan pastellisävyin ♥ Voitte uskoa, että tätä näkyä ihastellessa meni tovi, jos toinenkin ennen kuin maltoimme palata sisään jatkamaan illallista. Sveitsin matkastamme pääsette lukemaan lisää täältä!

3. Kolmanneksi tykätyin kuva on Indiskan kamppiskuva viime keväältä. Kampanjan keskiössä olivat Indiskan ihanat yöasut, kimonot sekä lakanat. Muistan näiden aiheuttaneen valtavan kysymystulvan Instagramissa ja ilmeisesti myös kamppiskuva oli onnistunut, kun se kerran on päätynyt tämän listan kolmanneksi!

4. Neljäs kuva on viime kesän Flow -sunnuntailta. Sovin niin hyvin yhteen noiden somisteiden kanssa, että napattiin minusta asukuvat heti ensimmäisenä, kun tulimme alueelle sisään. Voisi melkein kuvitella, että olin valinnut asun tarkoituksella tuota taustaa varten, mutta kyseessä oli täysi sattuma. Keltainen farkkutakki oli yksi kesän käytetyimmistä vaatteistani ja hiukset olin tuona sunnuntaina laittanut leteille, sillä ne olivat jo pahasti pesun tarpeessa. Uskon, että juuri tuon täydellisesti yhteensopivan värimaailman ansiosta tämä kuva on päätynyt tälle listalle. Lisää kuvia tästä asusta voitte tsekata täältä!

5. Perinteinen juhannuskuva – leikkokukat, pelto, kesämekko ja ilta-aurinko ♥ Voiko tuolla kombolla edes saada epäonnistunutta kuvaa? Lisää juhannustunnelmia tässä postauksessa!

6. Kytättiin Jetin kanssa auringonlaskua Heinäkuun alussa mökillä sillä välin, kun miesväki oli kalareissulla. Tuossa järven rannassa oli aika ihana siemailla punaviiniä, katsoa mailleen painuvaa aurinkoa ja räpsiä kuvia. Kyseessä oli varmaan koko kesän kylmin viikonloppu ja tämän reissun jälkeen starttasivat ne hullut helteet, joille ei meinannut tulla loppua!

7. Tämä kuva on melko tuore tapaus parin viikon takaa. Porvookuvat herättävät lähes poikkeuksetta ihastusta ja jouluiset sellaiset vielä normaalia enemmän. Onhan tuo vanhakaupunki äärimmäisen symppis ja idyllinen näin joulun aikaan. Näitä kuvia ottaessamme törmäsimme yllättäin erään lapsuudenystäväni äitiin, jota en ollut tavannut moniin vuosiin. Oli hauska rupatella ja vaihtaa kuulumiset sekä toivottaa hyvät joulut ♥

8. Tämä kuva on otettu heinäkuussa tätini ja tämän miehen häistä, joissa olimme pikkusiskoni kanssa morsiusneitoina. Tähän kuvaan liittyy hauska tarina siinä mielessä, että julkaistessani Instagram stooreja kyseisistä häistä olin tajuamattani vahingossa hämännyt monia, sillä jengi luuli kyseessä olevan minun omat häät. Ja ihmekös tuo kun valkoisessa pitsimekossa oltiin auton takapenkillä häihin menossa… jälkikäteen ajateltuna olisin voinut viestiä vähän tarkemmin, mutta olihan tämä ihan hauska vahinkohuijaus. Tämä kuva itsessään on mielestäni aivan ihana ♥ Lisää kuvia morsiusneidon asusta täällä!

9. Viimeisin tälle listalle päätynyt kuva on myös melko tuore otos Meksikon pressireissultamme marraskuulta. Voin kertoa, että onnistuneen kuvan aikaansaaminen meistä kahdesta oli melkoisen työn takana 😀 On yllättävän vaikeaa olla kuvassa jonkun toisen kanssa, kun on tottunut lähes aina olemaan yksin kuvattavana. Otetuista kuvista varmaan 95% oli sellaisia, joissa vähintääkin toinen meistä näytti jokseenkin huvittavalta, mutta onnistuineiden 5% joukosta löytyikin varsin kivoja ruutuja. Meksikon reissu kokonaisuudessaan oli unohtumaton kokemus ja tunnen äärimmäistä kiitollisuutta, että sain jakaa sen yhden parhaan ystäväni kanssa ♥ Sara on huippua matkaseuraa ja meidän reissuilla aina sattuuja tapahtuu, mutta hymy ei ihan helposti hyydy. Toivottavasti meillä on vielä monta yhteistä seikkailua edessä!

 

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply